reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Hej kochane. Długo mnie tu nie było ale nadrobilam(chyba)!!!:) Wszystko przez ślub i przygotowania. Ostatnie dociągnięcia są najgorsze:) ale staram się nie stresować że względu na fasolencję;) na wizytę czekam do 30go sierpnia czyli 2 dni przed uroczystością. Już nie mogę się doczekać bo ostatnio był to tylko pęcherzyk. Ale to było że 2 tyg temu. Teraz będzie to 8 tydzień więc liczę na piękne serducho. Oczywiście gratuluję serduszek na USG i nowym kwietniowkom pięknych dwóch kreseczek:) dziewczyny.... Czasem łapie mnie tak jakby rwa kulszowa... Przez pare chwil mnie boli a później ustaje. Zdarza się to raz na jakiś czas.. czasem jak gwałtownie nogę podniosę.. czytałam że to może być nacisk macicy na jakiś nerw i może się to ciągnąć no końca ciąży;( miała któraś taką sytuację?
Hej ja tak miałem w dwóch ciałach ż rwą kulszowa. Naprawdę ból niesamowity. Narazie jeszcze nie miałam w tej ciąży i.oby tak zostało. Faktycznie później może.gorzej boleć Ale nie musi . Z córką tylko na początku ciąży miałam a.z.synek ciągnęło się przez.cala ciaze

reklama
Dzień dobry [emoji4] ja się coś lepiej czuje w sensie moje mdłości się trochę uspokoiły więc i do pracy idzie się trochę łatwiej. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty miłego dnia [emoji6]

Dzień dobry :) ja od rana spać nie mogę, bo dziś wizyta na 10.15. Dam znać co i jak z opóźnieniem bo po wizycie mam kilka spraw do załatwienia. Strasznie się martwię aby wszystko było ok. Martwią mnie te bóle brzucha jakbym miała @ dostać. Myślałam, ze to minie a one cały czas się pojawiają. Miłego dnia!

Dzień dobry :) ja od rana spać nie mogę, bo dziś wizyta na 10.15. Dam znać co i jak z opóźnieniem bo po wizycie mam kilka spraw do załatwienia. Strasznie się martwię aby wszystko było ok. Martwią mnie te bóle brzucha jakbym miała @ dostać. Myślałam, ze to minie a one cały czas się pojawiają. Miłego dnia!
Hej, powodzenia na wizycie! Zobaczymy czy dostaniesz cos na te bole

Ja tez mam dzis wizyte na 15, po raz pierwszy u mojego lekarza prowadzacego. Postaram sie zajac czyms glowe do tego czasu, zeby sie za mocno nie stresowac.

Muszę się Was poradzić.
Od czas zabiegu w połowie maja jeszcze nie wróciłam do pracy. Generalnie stanowisko mam super, bardzo ta prace lubie, ale w firmie zaczęło się sypać wszystko i tamten czas kiedy zaszłam w ciążę był najlepszy na odejście. Teraz sobie chciałam dać czas do końca wakacji na ponowne zajście, no i się udało. Gdyby się nie udało, to wróciłabym do pracy... W każdym razie teraz do 10 września mam zwolnienie. Muszę mieć ciągłość, bo do pracy mi się finansowo nie opłaca wracać nawet na miesiąc. Planowałam żeby właśnie wtedy iść do ginekologa. Wtedy będę w 7t+3. To chyba dobry czas, co? Czy wybrać się szybciej?

reklama
Muszę się Was poradzić.
Od czas zabiegu w połowie maja jeszcze nie wróciłam do pracy. Generalnie stanowisko mam super, bardzo ta prace lubie, ale w firmie zaczęło się sypać wszystko i tamten czas kiedy zaszłam w ciążę był najlepszy na odejście. Teraz sobie chciałam dać czas do końca wakacji na ponowne zajście, no i się udało. Gdyby się nie udało, to wróciłabym do pracy... W każdym razie teraz do 10 września mam zwolnienie. Muszę mieć ciągłość, bo do pracy mi się finansowo nie opłaca wracać nawet na miesiąc. Planowałam żeby właśnie wtedy iść do ginekologa. Wtedy będę w 7t+3. To chyba dobry czas, co? Czy wybrać się szybciej?
Wybierz sie wtedy, bedzie akurat ok. Ja bylam w identycznej sytuacji. Mialam 30 czerwca zabieg, pozniej miesiac przerwy i 1 sierpnia om i szczesliwie donoszona ciąża :)

Do góry