Ja nie słuchałam, lekarz nawet nie proponował.Ja nikogo do niczego nie namawiam, ani nie chce straszyc, bo sama nie mam o tym pojecia. Sama bym nawet sie nie zastanawiala wczesniej gdyby mi lekarz zaproponowal, jednak teraz zaczelam o tym czytac.
reklama
Ja sie tu naczytalam, ze ktos sluchal i sama o to zapytalam to jeszcze mnie opierniczylaJa nie słuchałam, lekarz nawet nie proponował.
patuśka
Fanka BB :)
Nie śledzę majowek, a nieczesto mi sie zdarza ze na moj post odpowiada ktos kogo wczesniej nie poznalam.Ja kojarzę [emoji12] z majówek
Majowe mamy nam się nawracaja na kwiecień [emoji3] [emoji3] [emoji1] [emoji1]
Nie mowie ze mam z tym problem, bo nie mam, to jest publiczne forum, niemniej jednak mozna sie zdziwić
patuśka
Zerknelam na nasza tabelke, na razie nas cos malo... ale pewnie jeszcze niektore kwietniowe mamusie moga nie wiedziec, ze sie spodziewaja dzidziusia.
Srednia wieku chyba delikatnie powyzej 30, ale to nie dziwne bo większość mamusiek spodziewa sie kolejnego dziecka
Srednia wieku chyba delikatnie powyzej 30, ale to nie dziwne bo większość mamusiek spodziewa sie kolejnego dziecka
sandra1234
Ojej, możliweTyle kasy i bez usg, szok!
Chyba najmłodsza tutaj jesteś .
Zerknelam na nasza tabelke, na razie nas cos malo... ale pewnie jeszcze niektore kwietniowe mamusie moga nie wiedziec, ze sie spodziewaja dzidziusia.
Jak juz wszystkie sie wpisza, to mozna wrzucic screen tej tabelki w nowym temacie zeby byl szybki dostep
porcelana
Hahaha, jak pamiętasz [emoji23] Niekoniecznie materac, tylko wesele znajomych i nocka w hotelu po imprezie...Porcelana jak się cieszę że udało się :-):-) gratulacje! To pewnie ten nowy materac ;-)
Mam takie bole. Lekarz dal mi luteine dopochwowo na to.Cześć witam wszystkie kwietniówki. Dziewczyny, mam do Was pytanie. Odczuwacie jakies bóle podbrzusza? Obecnie jestem w 6t 1d i mam dosyc mocne bóle takie jak w czasie miesiaczki. Zdarzaja sie 2-3 razy w ciagu dnia. Wizyte u lekarza mam dopiero 7 września bardzo sie martwie.
Agata.de91
Zaciekawiona BB
Hej kochane. Długo mnie tu nie było ale nadrobilam(chyba)!!! Wszystko przez ślub i przygotowania. Ostatnie dociągnięcia są najgorsze ale staram się nie stresować że względu na fasolencję na wizytę czekam do 30go sierpnia czyli 2 dni przed uroczystością. Już nie mogę się doczekać bo ostatnio był to tylko pęcherzyk. Ale to było że 2 tyg temu. Teraz będzie to 8 tydzień więc liczę na piękne serducho. Oczywiście gratuluję serduszek na USG i nowym kwietniowkom pięknych dwóch kreseczek dziewczyny.... Czasem łapie mnie tak jakby rwa kulszowa... Przez pare chwil mnie boli a później ustaje. Zdarza się to raz na jakiś czas.. czasem jak gwałtownie nogę podniosę.. czytałam że to może być nacisk macicy na jakiś nerw i może się to ciągnąć no końca ciąży;( miała któraś taką sytuację?
reklama