reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Zaciekawil mnie ten doppler. Poczytalam troche i wykonuje sie go po 20t ciazy. Powinno sie sluchac, wtedy jesli widoczne sa nieprawidlowosci. Na forach wykonywanie tego badania od poczatku ciazy to rzadkosci. Niektore pisza, ze mialy w 12-15tc. Poszukam jeszcze jakis naukowych artykulow na ten temat. Zaciekawilo mnie to, tak samo jak wplyw czestego usg.

reklama
Mnie doszły właśnie wymioty. Oj ten I trymestr jest u mnie zawsze tragiczny.

Mąż pojechał z dziećmi na działkę, zbierze mi trochę witaminek. A ja muszę odgruzować chatę, bo od 3 dni nie ruszyłam palcem. A o ironio jak jest Mąż w domu to mam większy balagan. Jak jestem sama to bardziej zorganizowana.
Też tak mam. [emoji6]

Hej Dziewczyny,
Ja się nie udzielam, ale czytam Was regularnie :) aktualnie odpoczywam w górach i szykuje się na pierwsza wizytę w poniedziałek. Na szczęście na urlopie czas szybciej mija :)

I wiem ze to głupio zabrzmi, ale trochę się martwię, bo czuje się świetnie :( czasem po śniadaniu mam delikatne mdłości, ale poza tym nic mi nie dolega.

Hej Dziewczyny,
Ja się nie udzielam, ale czytam Was regularnie :) aktualnie odpoczywam w górach i szykuje się na pierwsza wizytę w poniedziałek. Na szczęście na urlopie czas szybciej mija :)

I wiem ze to głupio zabrzmi, ale trochę się martwię, bo czuje się świetnie :( czasem po śniadaniu mam delikatne mdłości, ale poza tym nic mi nie dolega.

nic się nie martw, ja też czuję się świetnie:) jedynym objawem mojej poprzedniej ciąży był rosnący brzuch... zero mdłości, smaków czy zachcianek, z resztą z moją figurą i tendencją do tycia, nie mogę sobie pozwolić na zachcianki:p
Czasem tylko jestem senna.. tak jak np teraz, siedzę w pracy i walczę żeby ciągle nie ziewać:p

Hej Dziewczyny,

Też tak mówiłam, że brak objawów, jedynie cyce urosły, aż wczoraj już tak mnie bolały, że się poplakałam, nie mogę szybko chodzić, bo skaczą i bolą, muszę chyba wymienić już teraz bieliznę, chociaż w sportowym biustonoszu wcale nie jest lepiej, przeszkadzają mi bardzo jak próbuje zasnąć, nie przypuszczałam że w 2 miesiącu mogę mieć już takie problemy z nimi.
Także oby brak objawów był u Ciebie jak najdłużej i wypoczywaj! :)

Zaciekawil mnie ten doppler. Poczytalam troche i wykonuje sie go po 20t ciazy. Powinno sie sluchac, wtedy jesli widoczne sa nieprawidlowosci. Na forach wykonywanie tego badania od poczatku ciazy to rzadkosci. Niektore pisza, ze mialy w 12-15tc. Poszukam jeszcze jakis naukowych artykulow na ten temat. Zaciekawilo mnie to, tak samo jak wplyw czestego usg.
I co ciekawego wyczytałaś? Zreferuj nam proszę[emoji4]

reklama
Słuchajcie utworzyłam osobny wątek o imionach. [emoji3] Ogłaszam wszem i wobec, bo póki co udzielają się tam tylko nie nasze dziewczyny. [emoji6] Poza Mujer. [emoji847] Także zapraszam!

Do góry