reklama
Ja się najbardziej zawsze stresowałam przed pierwszym genetycznym. Szłam z okropnym bólem brzucha. A po wszystkim byłam jak nowonarodzona
U mojej przyjaciółki wszystko ok po genetycznych. Tak się cieszę. Pierwsze dziecko straciła przy porodzie, drugie prawie, ale szybko cc zrobili. I teraz ma mieć już planowaną.
U mojej przyjaciółki wszystko ok po genetycznych. Tak się cieszę. Pierwsze dziecko straciła przy porodzie, drugie prawie, ale szybko cc zrobili. I teraz ma mieć już planowaną.
N
Natuś_ka
Gość
Nie wyobrazam sobie stracic dziecko przy porodzie, straszna tragedia :/ zresztą jak każda strata... Ale przy narodzinach to chyba szczególnie, to powinien być najpiękniejszy dzien w naszym życiu mimo bólu fizycznego
Heda
Fanka BB :)
Hej dziewczyny... wy się stresujecie wizytami a ja wam zazdroszczę że to już... będzie dobrze trzymam kciuki.
@patuśka a Ty dziś masz wizytę w szpitalu? Beta ładna jak na ten tydzień.
Ja się zaraz zabieram za sprzątanie moje szoguny małe poszły z tatą na plac zabaw jak się wybierają przed drzemkę to potem ładnie mi zasypiają.
Co do karmienia piersią ja starsza karmiłam długo a maluchy nie były zainteresowane cycem i w ogóle mlekiem. Karmiłam je 4 miesiąca a 2miesiące później nie chciały już nawet mleka z butelki. I praktycznie od 6mies moje dzieci są bezmleczne. Na początku było ciężko bo co Dec takiemu bąblowi gdzie podstawa diety to mleko. Ale teraz jest oki...
Ja się zaraz zabieram za sprzątanie moje szoguny małe poszły z tatą na plac zabaw jak się wybierają przed drzemkę to potem ładnie mi zasypiają.
Co do karmienia piersią ja starsza karmiłam długo a maluchy nie były zainteresowane cycem i w ogóle mlekiem. Karmiłam je 4 miesiąca a 2miesiące później nie chciały już nawet mleka z butelki. I praktycznie od 6mies moje dzieci są bezmleczne. Na początku było ciężko bo co Dec takiemu bąblowi gdzie podstawa diety to mleko. Ale teraz jest oki...
Heda
Kiedy ty masz ta wizytę? Może warto iść trochę szybciej?Ja znowu nie spalam cala noc, tak martwie sie co zobacze na usg. Tak bardzo zaluje, ze poszlam wtedy i akurat do tego lekarza :/
Hej dziewczyny... wy się stresujecie wizytami a ja wam zazdroszczę że to już... będzie dobrze trzymam kciuki.
Nie jestem od poczatku, dobrze mysle, ze masz blizniaki ? Kiedy planowana wizyta teraz ? Podziwiam kazda kobiete, ktora w ciazy ma jeszcze w domu jedno, a co dopiero kilka malych dzieciaczkow
Kiedy ty masz ta wizytę? Może warto iść trochę szybciej?
Lekarz ma urlop. To bedzie 8 tydzien wiec bedzie jasnosc.
marcia331
@liczba a którego masz wizytę? Bo u nas obraz był podobny. Ja mam wizytę 24.08 czyli za tydzień. Też się nie mogę doczekać. Szkoda że mnie nie umowil na poniedziałek lub wtorek. No ale w piątek będzie według aplikacji 8+0 więc wszystko będzie jasne. Muszę jakoś wytrzymać ten tydzień. Dzisiaj przyjechała do nas moja mama. Jutro przyjezdzaja goście na urodziny najstarszego syna więc do niedzieli jakoś minie. A potem już tylko 5 dni. Najbardziej mnie denerwuje to ukrywanie i udawanie że wszystko jest ok. No ale przed oznaczeniem serduszka nie chce nikomu nic mówić
Natuś_ka, patuśka kciuki za dzisiejsze wizyty. I ktoś jeszcze ma dzisiaj ale nie pamiętam. Chyba mamablondi [emoji3]
Natuś_ka, patuśka kciuki za dzisiejsze wizyty. I ktoś jeszcze ma dzisiaj ale nie pamiętam. Chyba mamablondi [emoji3]
reklama
@liczba tak mam 15miesięczne bliźniaczki.
Ja bym na twoim miejscu nie wytrzymała tak długo i poszła do innego lekarza na USG.
Lepiej wytrzymac lekarz zaraz po 2 kreskach kazala przyjsc w 8 tygodniu jesli sie nic nie dzieje. Moglam czekac.