reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

A widzisz, to już mi wszystko pięknie wytłumaczyłaś [emoji4]

Justyna, czy u Ciebie to krwawienie to juz na pewno @, bo ja nadal mam nadzieję, że nie [emoji4][emoji4]

A propos swędzących piersi, mnie akurat bardziej bolą niż swędzą, teraz podczas mycia zauważyłam ze na prawej mam takie czerwone kreski, wyglądają jak zadrapanie albo jak świeże rozstępy! Ale mam nadzieję, że to jest tylko jakieś odgniecienie czy zadrapanie i jutro tego nie będzie. A jeżeli to rozstępy to od razu dam Wam znać i na pewno będzie trzeba już postawić na smarowanie się jakimś preparatem.

Ściągnęłam wczoraj aplikację Preglife i powiem Wam, że to chyba najlepsza z moich trzech aplikacji na telefonie [emoji23][emoji23][emoji23] na razie są trzy, ale myślę, że z czasem zdecyduję się na jedną i bardzo prawdopodobne, że będzie to akurat ta [emoji4]jak chcecie ściągnąć jakąś aplikację ciążową to polecam [emoji12]

Kurcze.... czy tylko ja cierpię od kilku dni na bezsenność ? [emoji15]
Mnie właśnie cholernie bola a teraz również swędzą. Ja mam dwie apki. Ciąża+ też polecam. Są różne artykuły do poczytania. Wyświetla się także na jakim etapie jest fasolką i czego możemy się spodziewać na USG w danym tygodniu:) ale Twoja też sciagne i po czasie tez zostanie tylko jedna:)

reklama
A z ta bezsennością jest różnie;p wtedy kiedy chce zasnac to nie mogę a kiedy nie mogę to bym spała gdzie popadnie. Budzę się bardzo wcześnie i późno chodzę spać. A w ciągu dnia drzemka chociaż jedną musi być.

Witam. Mogę dolaczyc? Jestem mama dwójki chłopaków (6 i 4 lata) oraz 10 miesięcznej dziewczynki. Dzisiaj zrobiłam test bo to już 6 dzień po terminie miesiączki a jej brak. Test wyraźne dwie krechy. Jeszcze w to nie wierzę!!! Ciąża zupełnie nie planowana. To kiepski moment na ciążę. Tym bardziej że to czwarta [emoji44] no ale cóż robić. Trzeba się spiąć i jakoś to przetrwać. I poukładać wszystko na nowo.
Gratulacje:)

Hej,
właśnie, jak z tymi aplikacjami na telefon? Polecacie Preglife i Ciąża+?
Ja do tej pory w okresie starania używałam Flo - przydatna, choć bardziej jako notatnik i wyliczanie dni płodnych (pi x oko) i miesiączki. Ma tryb ciąży, ale bez żadnych dodatkowych info...
A jaki blog o ciąży polecacie?

Witam dziewczynki:) strasznie ciężko Was nadrobić ostatnio:p
Dżasta jeśli to naprawdę @ to życzę z całego serducha żeby Wam sie udało w tym cyklu :)
Ja wybieram sie do pracy, a jest tak gorąco ze juz teraz siedze przy wiatraku, mieszkanie nagrzane strasznie, ze przez noc nie nadąża sie schlodzic a tu znowu zaraz termometr pokaże prawie 40 stopni
Czy dzisiaj z rana ktoś testuje? Albo może jakieś wizyty? Tak czytalam po kolei wszystko ale nie spamietalam
Spokojnego piątku życzę:) juz za chwile weekend

Witam dziewczynki:) strasznie ciężko Was nadrobić ostatnio:p
Dżasta jeśli to naprawdę @ to życzę z całego serducha żeby Wam sie udało w tym cyklu :)
Ja wybieram sie do pracy, a jest tak gorąco ze juz teraz siedze przy wiatraku, mieszkanie nagrzane strasznie, ze przez noc nie nadąża sie schlodzic a tu znowu zaraz termometr pokaże prawie 40 stopni
Czy dzisiaj z rana ktoś testuje? Albo może jakieś wizyty? Tak czytalam po kolei wszystko ale nie spamietalam
Spokojnego piątku życzę:) juz za chwile weekend

Ja mam dzisiaj wizytę o 15.

Czyjeś to lecą! Kiedy do tego doszło? Kiedy testowałaś? Chyba nie dużo przede mną. Ale mi wyszedł test w 3+3 tc wiec co sie dziwic, ze tak mi sie dluzy.
Kiedy masz wizyte? Bo nie pamietam. Kojarze, ze ktoras miala miec pozno, w 8 czy tam w 9 tygodniu? Moze to ty? :)
Tak to ja. [emoji3] miałam nadzieję, że już w przyszłym tyg się dostanę a tu zonk. Chyba przez urlopy lekarzy...

reklama
Do góry