To będą nasze forumowe bliźniaki, ale super!!Aaaaaa urosły [emoji1] oba mają po 22mm tak oba bo są dwa dominujące [emoji1] jutro o 22 czyli po pracy mam zrobić sobie zastrzyk i działać [emoji2]
reklama
Natalia91
Fanka BB :)
Hej hej jeszcze nic nie krakaj bo to narazie tylko pęcherzyki do zapłodnienia jeszcze trochę zostało [emoji6][emoji1]No i wywróżyłam Ci te bliźniaki... XD
Natalia91
No nastepna [emoji23]To będą nasze forumowe bliźniaki, ale super!!
Ale napewno ten cykl będzie dłuższy więc będę raaaaczej majówką ale zostanę tutaj [emoji4]
Nieważne, musisz z nami zostać!No nastepna [emoji23]
Ale napewno ten cykl będzie dłuższy więc będę raaaaczej majówką ale zostanę tutaj [emoji4]
Nie ma co tak do końca olewać tego zielonego śluzu, może to być jakaś infekcja. Ja mam infekcje bardzo często, dlatego też cieszy mnie ta ciąża to będę miała to już na bieżąco pod kontrolą.O dobrze wiedzieć, że zielony śluz to ok, bo myślałam że mnie infekcja złapała. Ale w sumie się zdziwiłam, że już przeszło
U mnie om 01.07 cykle 27-28.
Kochana, ja zrobiłam test w upalny dzien, gdzie piłam i sikałam jak głupia [emoji12] i wyszło [emoji16], a dziś z rana wyszła jeszcze bardziej blada kreska niż wczoraj, więc na to nie patrz.Hehe z wieczornego pewnie nic nie wyjdzie po jedzeniu i piciu w taki upał to sie wszystko rozwodni [emoji14] także jutro rano postaram się szybciej wstać , żeby zrobić i.mieć czas na ogarnięcie myśli przed pracą [emoji14]
Gratulacje!!!! Kochana, teraz nie ma to tamto, my oczekujemy bliźniaków na forum! Będzie dużo ciekawiej [emoji175][emoji175]Aaaaaa urosły [emoji1] oba mają po 22mm tak oba bo są dwa dominujące [emoji1] jutro o 22 czyli po pracy mam zrobić sobie zastrzyk i działać [emoji2]
Witaj! Idziemy łeb w łeb bo ja też termin @ miałam na 1.08, a ostatnią miesiączkę 4.07 [emoji3][emoji3] będziemy rodzić w zbliżonym terminie [emoji1360] Niczym się nie martw, na pewno dasz sobie radę, jako kobiety mamy instynkt i będziesz dokładnie wiedziała jak poradzić sobie z dzidziusiem [emoji6] a w ciąży staraj się oszczędzać, nie denerwować, nie przemęczać, zdrowo odżywiać i będzie dobrze, na pewno [emoji6] pozytywne nastawienie to połowa sukcesu!Witajcie,
To mój pierwszy post, wcześniej tylko podczytywałam forum, głównie część dla starających się i pierwsze objawy ciąży, kompletnie jeszcze nie wiedząc, co tam u mnie się dzieje.
Dzień spodziewanej @ miałam 31.07 lub 01.08 (cykle 27-28 dni), od 31.07 miałam podwyższoną temperaturę ciała: ok 37,3. Dziś rano w końcu zrobiłam test i wyszły dwie ciemne kreski... nadal nie mogę w to uwierzyć...oczekiwanie zastąpił strach przed poronieniem... Ostatnią miesiączkę miałam 04.07, zatem wg kalkulatorów wychodzi termin miedzy 11.04 a 18.04. Boję się nawet w to uwierzyć.
Mam 35 lat, poczęcie mogło nastąpić chwilę po moich urodzinach , to pierwsza cisza ever...
Co zrobić by aż tak się nie bać..
Jutro idę na betę, a do mojej gin na początku przyszłego tygodnia.
Witajcie oto i ja .. Wygląda na to że przyszła kwietniowa mama. Testowałam ok 27 lipca i wówczas nie było nic... 2 dni później zobaczyłam cieniutką druga kreskę następnego dnia rano kreska też byla
-nadal dość niewyraźna. Beta zrobiona na dni temu z wynikiem 192,1. Dołączam więc do Waszego grona
Witaj u nas [emoji6] i rozgość się [emoji3]
No nastepna [emoji23]
Nawet nie próbuj nas opuszczać [emoji16][emoji16] Tym bardziej, że z bliźniakami często poród odbywa się przed terminem więc masz szansę się załapać!
Trzymamy kciuki za cudowne bliźniaczki!
Natalia91
Kurczę dziewczyny bo faktycznie mi wykrakacie te bliźniaki [emoji28] a ja chciałam rodzic vbac [emoji28]Nawet nie próbuj nas opuszczać [emoji16][emoji16] Tym bardziej, że z bliźniakami często poród odbywa się przed terminem więc masz szansę się załapać!
Trzymamy kciuki za cudowne bliźniaczki!
reklama
8Ania8
Jak masz teraz owulkę to się załapiesz na koniec kwietnia jeszcze z terminemNo nastepna [emoji23]