Ja to już nie wiem czy ja jestem dziwna czy świat staje na głowie. Na jednej grupie dziewczyna pisze, że skończyły się wakacje i w końcu oddałam dzieci do przedszkola, bo już zwariować szło. I dziesiątki komentarzy, że tylko czekają na 1 września, że też mają dość. Jedna napisała, że wczoraj też odprowadziła dziecko do żłobka i będzie mogła sobie pograć w facetem na konsoli, bo im dziecko nie pozwalało
reklama
Natalia91
Fanka BB :)
Niestety w moim szpitalu nie podjęli by się takiego porodu@Ewusia1986 i jak?
@Rajo007 ale ten śluz miałam tylko jeden dzień i takie przebarwienie na bieliźnie. Nic więcej. Też mam tendencje do infekcji. Już wszystkiego próbowałam ;/
@Natalia91 bliźniaki też możesz naturalnie urodzić [emoji14]
Mąż wrócił z pracy i mam chwilę wytchnienia
Dżasta :)
Oby sie nie rozkrecilo, ja mam wciaz nadzieje. Nie pisze tego, zeby cie nakrecac, ale w terminie @ podczas ciazy moga sie jakies tam plamienia zdarzac, niektore kobiety tak mialy. Nie wiem tylko dlaczego sie tak dzieje, ale bywa tak.
To podobno są tzw. plamienia implantacyjne, jak się zarodek zagnieżdża to może krwawić trochę w dzień przewidywanej @ , ale ostatnio tak mi się właśnie okres zaczynał plamieniami , więc nie wiem co to dalej będzie... straciłam nadzieję i właśnie szukam kalendarza dni płodnych na następny raz, bo kurde tak mi się okres poprzestawiał , że wg kalendarza bd miała okres na ślubie przyjaciółki a nie chciałabym , więc muszę zajść
Ja to już nie wiem czy ja jestem dziwna czy świat staje na głowie. Na jednej grupie dziewczyna pisze, że skończyły się wakacje i w końcu oddałam dzieci do przedszkola, bo już zwariować szło. I dziesiątki komentarzy, że tylko czekają na 1 września, że też mają dość. Jedna napisała, że wczoraj też odprowadziła dziecko do żłobka i będzie mogła sobie pograć w facetem na konsoli, bo im dziecko nie pozwalało
No nieźle
To po co im te dzieci w ogóle ??
A panie w żłobkach/przedszkolach/szkołach to nie mają dość dzieci przez cały rok i to po 20 pare w grupie ?
Też nie wiem po co im dzieci. Teraz w ogóle jest jakoś dziwnie. Wszystkie tylko narzekają, chcą uciekać do pracy. Wszyscy wokół mnie lecą szybciutko do pracy, aby tylko z dziećmi nie siedzieć. A na mnie patrzą jak na kosmitę.
A najlepsza jest jedna laska. Ona mieszka w małym miasteczku i oddaje dziecko do przedszkola o 6:30 gdy tylko otwierają, ona nie pracuję. I ciągle tylko fotki "plażing, leżing" itd. Odbiera go też jako ostatniego. Jakaś porażka.
A najlepsza jest jedna laska. Ona mieszka w małym miasteczku i oddaje dziecko do przedszkola o 6:30 gdy tylko otwierają, ona nie pracuję. I ciągle tylko fotki "plażing, leżing" itd. Odbiera go też jako ostatniego. Jakaś porażka.
Dokładnie Justyna tak jak piszą dziewczyny jeszcze nic niewiadomo, dopóki się nie rozkręci @ jest nadzieja, a jak ma przyjść to lepiej jak najszybciej żeby moc startować od nowa [emoji4]
I oczywiście że zostajesz z nami ani się nie warz gdziekolwiek odchodzić [emoji2]
Nie no jesteście wspaniałe <3
Tak się z Wami zżyłam, że nie zamierzam nigdzie się wybierać
Z ciążą czy bez zostaję z Wami ;*
Też nie wiem po co im dzieci. Teraz w ogóle jest jakoś dziwnie. Wszystkie tylko narzekają, chcą uciekać do pracy. Wszyscy wokół mnie lecą szybciutko do pracy, aby tylko z dziećmi nie siedzieć. A na mnie patrzą jak na kosmitę.
No masakra :/
Pracowałam w Warszawie w żłobku to trochę było takich sytuacji.. małe dzieci jeszcze roczku nie miały a oddawane ok 7 rano i odbierane przed samą 18
@Dżasta :) z Warszawy jesteś?
@Dżasta :) z Warszawy jesteś?
Nieee, jakiś czas temu mieszkałam w Wawie a teraz jestem u siebie już (warmińsko-mazurskie)
reklama
marcia331
Witam nowe mamuśki i trzymam kciuki za kolejne [emoji3] jakoś ciężko mi się jeszcze wbić w wasze rozmowy. Ale to na pewno kwestia czasu [emoji3]
Umówiłam się dzisiaj na pierwsza wizytę do gina na 7.08. To będzie 6 tydzień. Ciekawe co zobaczę. Na serduszko pewnie za wcześnie ale 10.08 wyjeżdżamy na 5 dni i wolałam iść przed wyjazdem żeby wiedzieć czy wszystko ok. A idę pierwszy raz do tego gina. Mam nadzieję że będzie ok bo bardzo chwalony u mnie w mieście.
Umówiłam się dzisiaj na pierwsza wizytę do gina na 7.08. To będzie 6 tydzień. Ciekawe co zobaczę. Na serduszko pewnie za wcześnie ale 10.08 wyjeżdżamy na 5 dni i wolałam iść przed wyjazdem żeby wiedzieć czy wszystko ok. A idę pierwszy raz do tego gina. Mam nadzieję że będzie ok bo bardzo chwalony u mnie w mieście.