reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Hej Dziewczyny :)
Ale się "rozgadalyscie" :)

U mnie 13 dc ... objawy owu minęły także myślę z jestem juz po ale w razie czego jeszcze regularnie będziemy się przytulać :)

Co do teściowej...moja jest całkiem spoko, nie wtrąca się ani nic, lubi mnie, ale czasem wydaje mi się że jest aż za bardzo z.boku. No ale koniec końców jest ok :)

A co do szczepień...kurcze ja uważam że w tym temacie trzeba wszystko wypośrodkować. Zachować zdrowy rozsądek. Są szczepienia które (oczywiście wydaje.mi się ze dobrze myślę bo doświadczenia nie mam ) mają pozytywny wpływ a są szczepionki które są zupełnie niepotrzebne. Ale.to tez dużo zależy od lekarza, są lekrze którzy szczepią nawet lekko przeziębione dzieci. Ale uważam że też nie można świrować w druga stronę i nie szczepić wcale.

Dzwoniłam wczoraj do pracy. Wracam od 20.08. Cieszą się bardzo. Naprawdę przyjęli to tak ze aż się wzruszylam i tak naprawdę teraz już nie mogę się doczekać :)

reklama
No jest bardzo męczące. Tymbardziej, że ma jeszcze dwóch synów a K w tym roku 30 lat kończy!!! K mi raz powiedział, że zawsze ojciec potrafił ją w jakimś stopniu zahamować i utemperować, a teraz ojca nie i ona wiatr w żagle złapała. Nawet jak pogrzeb był, to łaziła za chłopakami i mówiła im co mają ubrać. Na mnie się obraziła, że jej nie pomagam w tym żeby K namówić na czarną koszulę. W ławce w kościele nas poustawiała jak dzieciaki ze szkoły. Wieńce sama za chłopaków wybrała.
Moja mama to złoto! Naprawdę. W nic się nie wtrąca, a jak już ma coś do powiedzenia, to robi to tak dyplomatycznie, że nawet nie da się zorientować, że to jakaś uwaga jest. Wspiera nas we wszystkim, nigdy nie ocenia. Poza tym moja mama to moja przyjaciółka, obydwie jesteśmy kobietami, to też inna sprawa.
Dobra, koniec tematu, bo też się nakręcam. Tylko ja jestem cierpliwa do czasu. Jestem jak ketchup, który się zapchał. Jak się w końcu odetka od ciśnienia, to robi wielkiego kleksa na kanapce [emoji6]
Może z tego odetkania wyjdzie coś dobrego patrząc przyszłościowo. Niektórzy ludzie potrzebują, żeby nimi "potrząsnąć", aby na oczy przejrzeli. Na pewno byłaby obraza na początku, ale może później by sobie już tak kobieta nie pozwalała, bo wiedziałaby, że nie z tobą te numery.

Dziewczyny zaraz oszaleje. Mam w domu dwa szczurki. Są przekochane. Uwielbiam je i pomogły mi wyjść z depresji. Jedna jest taka przylepa cały czaś przy mnie, rozdaje ąbuziaki i daje się tresować. A druga to totalne szaleństwo, biega po całym dole, skacze jak myszoskoczek. Pół domu mam już zastawione żeby nie wchodziła za szafki czy do góry po schodach...to dzisiaj wpadła na genialny pomysł i wcisnela się pod szafki kuchenne szpara na wentylację zmywarki...

Dziewczyny zaraz oszaleje. Mam w domu dwa szczurki. Są przekochane. Uwielbiam je i pomogły mi wyjść z depresji. Jedna jest taka przylepa cały czaś przy mnie, rozdaje ąbuziaki i daje się tresować. A druga to totalne szaleństwo, biega po całym dole, skacze jak myszoskoczek. Pół domu mam już zastawione żeby nie wchodziła za szafki czy do góry po schodach...to dzisiaj wpadła na genialny pomysł i wcisnela się pod szafki kuchenne szpara na wentylację zmywarki...
Ale wyszła???

Hehe boję się spojrzeć prawdzie w oczy [emoji23] dlatego odwlekam.. i co Ci wyszło juz coś tyle przed @ ??
Tak, ale ile się zastanawiałam czy zrobić :p w końcu uznałam, że wszystko mi się układa tak, żeby zrobić. Młody wyjątkowo spał jeszcze o 8, nie poleciałam z rana do łazienki sikać, więc zrobiłam test i wyszła ale taka blada że ho ho ;-)

reklama
Tak, ale ile się zastanawiałam czy zrobić :p w końcu uznałam, że wszystko mi się układa tak, żeby zrobić. Młody wyjątkowo spał jeszcze o 8, nie poleciałam z rana do łazienki sikać, więc zrobiłam test i wyszła ale taka blada że ho ho ;-)
No widzisz a mi w poniedziałek nic nie wyszło [emoji14] dlatego czekam, ale jakieś plamienie mam delikatne narazie więc tym bardziej mam wątpliwości czy coś z tego będzie :/ choć wiem , ze moze być to implantacja , ale no jakoś nie wiem juz sama.. tyle wątpliwości [emoji16]

Do góry