reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Witajcie,
To mój pierwszy post, wcześniej tylko podczytywałam forum, głównie część dla starających się i pierwsze objawy ciąży, kompletnie jeszcze nie wiedząc, co tam u mnie się dzieje.
Dzień spodziewanej @ miałam 31.07 lub 01.08 (cykle 27-28 dni), od 31.07 miałam podwyższoną temperaturę ciała: ok 37,3. Dziś rano w końcu zrobiłam test i wyszły dwie ciemne kreski... nadal nie mogę w to uwierzyć...oczekiwanie zastąpił strach przed poronieniem... Ostatnią miesiączkę miałam 04.07, zatem wg kalkulatorów wychodzi termin miedzy 11.04 a 18.04. Boję się nawet w to uwierzyć.
Mam 35 lat, poczęcie mogło nastąpić chwilę po moich urodzinach ;), to pierwsza cisza ever...
Co zrobić by aż tak się nie bać..
Jutro idę na betę, a do mojej gin na początku przyszłego tygodnia.

reklama
Witajcie,
To mój pierwszy post, wcześniej tylko podczytywałam forum, głównie część dla starających się i pierwsze objawy ciąży, kompletnie jeszcze nie wiedząc, co tam u mnie się dzieje.
Dzień spodziewanej @ miałam 31.07 lub 01.08 (cykle 27-28 dni), od 31.07 miałam podwyższoną temperaturę ciała: ok 37,3. Dziś rano w końcu zrobiłam test i wyszły dwie ciemne kreski... nadal nie mogę w to uwierzyć...oczekiwanie zastąpił strach przed poronieniem... Ostatnią miesiączkę miałam 04.07, zatem wg kalkulatorów wychodzi termin miedzy 11.04 a 18.04. Boję się nawet w to uwierzyć.
Mam 35 lat, poczęcie mogło nastąpić chwilę po moich urodzinach ;), to pierwsza cisza ever...
Co zrobić by aż tak się nie bać..
Jutro idę na betę, a do mojej gin na początku przyszłego tygodnia.
Witaj fajnie że się odezwalas i gratuluję ciąży [emoji4] wiem że po pozytywnym teście szczęście miesza sie z niepokojem ale postaraj sie nie denerwować na zapas bo stres nie jest wskazany w Twoim stanie [emoji4] wszystko będzie dobrze [emoji6]

Witajcie :) oto i ja .. Wygląda na to że przyszła kwietniowa mama. Testowałam ok 27 lipca i wówczas nie było nic... 2 dni później zobaczyłam cieniutką druga kreskę następnego dnia rano kreska też byla
-nadal dość niewyraźna. Beta zrobiona na dni temu z wynikiem 192,1. Dołączam więc do Waszego grona :)
Witaj. [emoji4] czy Ty nie byłaś przypadkiem na lipcówkach 2017? Bo kojarzę Twój nick. [emoji3]

reklama
Witaj @ŻonaGraja !! I gratulacje!!:) Dziś czuję rozpierający ból. Trochę inny niż na @. Czytałam że to normalne bo macica pracuje i naciągają się wiezadla. Staram się nie wysilać i dużo nie chodzić ale po moich przejściach to trochę się obawiam.

Do góry