reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Dziękuję dziewczyny [emoji11]

Kapturek trzymam kciuki napewno wynik będzie piękny [emoji4]

A takie pytanie do mamusiek jakie objawy miałyście w pierwszej i kolejnej ciąży? Bo u mnie zawsze coś się powtarzalo ale i zawsze coś było inaczej. Np u mnie w pierwszej ogromna senność i sikanie w nocy. W drugiej bezsenność, bóle pleców, piersi i brzucha.

W poprzednich ciążach bardzo bolały mnie piersi i już przed terminem miesiączki miałam widoczne żyłki na piersiach, drugi objaw to częste sikanie. Teraz piersi w ogóle mnie nie bolą, ale wizyty w toalecie są bardzo częste:

reklama
Uff nareszcie mogę pisać. Coś mi się z aplikacją porobiło i miałam tylko napisane, że nie mam uprawnień żeby dodać odpowiedź. [emoji53]

Jakie plany na dziś kobietki? Ja mam dentystę. [emoji3]

To też indywidualna sprawa. U mnie był biały. Nie było go dużo, ale biały jak mleko co było inne niż zwykle, bo najczęściej mam sucho. Dlatego u mnie to wyraźnie widać. Ale u niektórych nie ma zmiany w śluzie i miewają taki sam jak przed @.

Ps. Ja miałam cc, a drugi poród sn - któraś wcześniej pytała o porody ;-).
O ja pytałam [emoji16] świetnie i jak? Po jakim czasie od gg miałaś sn? Mi się marzy strasznie takie poród sn

Uff nareszcie mogę pisać. Coś mi się z aplikacją porobiło i miałam tylko napisane, że nie mam uprawnień żeby dodać odpowiedź. [emoji53]

Jakie plany na dziś kobietki? Ja mam dentystę. [emoji3]
Ja to samo, co codziennie od 2 miesięcy - budowa. Ale u mnie od trzech dni pada non stop, tak mi się nic nie chce przez tą pogodę, wszystko jak ślimak powoli robię.
U Was też takie deszcze?

Zaczęłam plamić.. :( właśnie czekam w labo, zobaczymy co z beta. Mam bardzo złe przeczucia.
Plamienie jeszcze o niczym złym nie świadczy, to bardzo częste w ciąży. Ja na Twoim miejscu bym się jak nakszybciej umówiła do gina. Dostaniesz Duphaston lub Luteine i bedziesz spokojniejsza.
Ciążę i tak już masz potwierdzoną ;-)

reklama
Do góry