Wiele kobiet tak ma, kiedys pislalam, ze plemniki moga w pochwie przy sprzyjajacym sluzie kilka dni czekac na jajeczko. Tak naprawde nigdy nie wiemy, kiedy dochodzi do zaplodnienia. To wszystko jest bardzo ciekawe. Te ktore zachodza pod koniec cyklu pewnie mialy przesunieta owulacje.A propo wstrzeliwania w dni płodne - właśnie się dowiedziałam , ze moja przyjaciółka zaszła w dni nie płodne i lekarz jej powiedział ze no normalne
Nie wiem jakim cudem ale wychodzi na to ze wszystko jest możliwe![]()
reklama
Hej dziewczyny
my wczoraj próbowaliśmy się wstrzelić ;P zobaczymy czy coś z tego będzie.
Dziś czuję się fatalnie, pojawiła mi się infekcja pęcherza. Już od kilku dni nie było idealnie, nawet się zastanawiałam czy korzystać z tych dni płodnych. Mam nadzieję, że jeżeli będzie ciąża to nie wpłynie to źle na płód. Muszę się tak czy siak przejść do ginekologa zwalczyć to cholerstwo.... niestety u mnie infekcje zdarzają się kilka razy do roku nawet
więc ja latam na kibelek co chwilę, a nie jest to objaw ciąży [emoji16]
U mnie (centrum) też deszczowo.
Delicious- bądź dobrej myśli
Kapturek- daj znać co z betą i nie przejmuj się [emoji8] Tak jak mówi Natalia, plamienia, a nawet coś w stylu okresów potrafi się zdarzać więc głowa do góry i dopóki jest nadzieja to trzeba myślec pozytywnie [emoji8]
Dziś czuję się fatalnie, pojawiła mi się infekcja pęcherza. Już od kilku dni nie było idealnie, nawet się zastanawiałam czy korzystać z tych dni płodnych. Mam nadzieję, że jeżeli będzie ciąża to nie wpłynie to źle na płód. Muszę się tak czy siak przejść do ginekologa zwalczyć to cholerstwo.... niestety u mnie infekcje zdarzają się kilka razy do roku nawet
U mnie (centrum) też deszczowo.
Delicious- bądź dobrej myśli
Kapturek- daj znać co z betą i nie przejmuj się [emoji8] Tak jak mówi Natalia, plamienia, a nawet coś w stylu okresów potrafi się zdarzać więc głowa do góry i dopóki jest nadzieja to trzeba myślec pozytywnie [emoji8]
Natalia91
Fanka BB :)
Aneta to teraz jeszcze zacznij sikac za nas dwie i będzie ciąża murowana [emoji23]Dziewczyny! Chyba mnie brzuch trochę "ćmi" i plecy na dole. Długo nie czekałam na te moje "objawy"na zawołanie. Można? Można!
Mój punkt zaczepienia, tak szukałam, że znalazłam!
Natalia91
Też mnie to zawsze zastanawiało jak to jest z tym zachodzeniem zaraz po okresie lub zaraz przed.Wiele kobiet tak ma, kiedys pislalam, ze plemniki moga w pochwie przy sprzyjajacym sluzie kilka dni czekac na jajeczko. Tak naprawde nigdy nie wiemy, kiedy dochodzi do zaplodnienia. To wszystko jest bardzo ciekawe. Te ktore zachodza pod koniec cyklu pewnie mialy przesunieta owulacje.
Nataliag339
Kapturek koniecznie idź do lekarza. Jeśli to tylko delikatne krwawienia to na początku ciąży szczególnie w czasie spodziewane miesiączki mogą się zdarzać. Ale dla własnego spokoju idź na usg.
porcelana
Jak na moje, to idzie bardzo ładnie [emoji6] Jedni lekarze mówią, że ważne, że w ogóle rośnie. Inni, że powinno się podwajać co 48 h. Ty spełniasz te dwa warunki, więc wszystko dobrze!beta-HCG 126 mIU/m
Mnie by na Twoim miejscu jakiś wspomagacz na podtrzymanie typu Luteina czy Duphaston trzymał w większym spokoju. To nie zaszkodzi na pewno a może jedynie pomóc.
reklama
beta-HCG 126 mIU/m
Po jakim czasie można już sprawdzać betę?