reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Dzień dobry.

A ja dzień lenia dziś. Ciężki i męczący ten tydzień był. Nasz ślub, zjazd rodziny z PL a dodatkowe 6 osób w domu na 4 dni wystarczyło żeby wywrócić wszystko do góry nogami. Prawie udało mi się odsprzatac a między tym obowiązki dnia codziennego... jutro już powrót do szarej rzeczywistości bo wracam do pracy po tygodniowym urlopie i tak już będzie do połowy marca...

Cos mam dziś taki szary dzień może to przez pogodę bo dziś buro i ponuro. Deszcz ze śniegiem nawet i 2 stopnie...
najchętniej bym leżakowała cały dzień...

Miłej soboty!

reklama
dzień dobry kochane [emoji173]️

mnie dziś czeka generalne sprzątanie mieszkania - znajomi przychodzą więc napewno coś jeszcze zrobić na ciepło trzeba będzie :) muszę jechać w miasto zaopatrzyć się w butelkę wina bezalkoholowego :D

miłego dnia życzę wszystkim!! :)

Uważaj z tym winem. Ja na początku ciąży kupiłam raz czy dwa, a potem poczytałam ze one jednak zawierają do 0,5% alkoholu i producent nie ma obowiązku o tym informować. To niby nie dużo, ale to jednak wciąż alkohol.

U mnie mama z babcia juz wpadaja powoli w szał zakupow. Pojechaly do sklepu po chleb przyjechaly z lozeczkiem i butami. Ja chcialam zaczac kupowac dopiero w styczniu/lutym, ale nie wytrzymaly. Chyba chca miec mala goralke hahah
IMG_20181022_173743.jpg

Załączniki

• IMG_20181022_173743.jpg
    IMG_20181022_173743.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 413
ja wizytuję w poniedziałek, w przyszłą sobotę zaczynamy wyczekany urlop!!!!! lecimy na Karaiby pierwszy raz w życiu, marzenie mojego życia. Syn nie może się doczekać płaszczek i rekinów.

przed urlopem hardcore w pracy, pracuje od 9 do 21 nawet. jeszcze 3 dni pracy...

Super urlop! Ja tez chciałam lecieć na kanary, ale po pierwsze mój mąż powiedział ze w ciąży nigdzie daleko ze mną nie leci :/ a po drugie ma problem z urlopem...wiec prawdopodobnie skończy się na jakimś dłuższym weekendem gdzieś w PL.

Uważaj z tym winem. Ja na początku ciąży kupiłam raz czy dwa, a potem poczytałam ze one jednak zawierają do 0,5% alkoholu i producent nie ma obowiązku o tym informować. To niby nie dużo, ale to jednak wciąż alkohol.

kochana spokojnie, w tej kwestii jestem ekspertem :D kiedyś chciałam kupić w zabce piwo Pirelli z izotonikiem nowość, ale pisało zamiast 0,0% to właśnie alkohol free - więc tak jak się spodziewałam na etykiecie było że zawartość może być do 0,5%
jeśli dobrze pamiętam to karmi ma minimalna ilość, a już napewno litovel czarny z cytryna.. niestety ;) kiedyś się w pizzeri na niego nadziałam i od tej pory sprawdzam

już na rocznicę w Gdańsku kupiłam sobie wino musujące alco free, wyraźnie jest 0,0%
dziś jeszcze nie wiem czy czerwone czy białe, ale też kupuje w Piotrze i Pawle, tam zawsze na etykiecie jest informacja że 0,0% :) ale masz rację, choć teraz już raczej wszystkie mają na etykiecie 0,0 %, kiedyś nie było tego wymogu i te wszystkie non alco mogły posiadać do 0,5% gdzieś o tym czytalam. teraz jak pisze 0,0 to jest 0,0 :)
jakoś trzeba się ratować na posiadówce :D

najbardziej będzie mi brakować tych zimowych grzancow na jarmarku bożonarodzeniowym.. ahh ❤️

Ja po sprzątaniu, teraz chwila odpoczynku i lecę do jednego i drugiego sklepu, wracam, myje podłogi robię rosół, jedzenie i mogę wkoncu ogarnąć sama siebie :D

kochana spokojnie, w tej kwestii jestem ekspertem :D kiedyś chciałam kupić w zabce piwo Pirelli z izotonikiem nowość, ale pisało zamiast 0,0% to właśnie alkohol free - więc tak jak się spodziewałam na etykiecie było że zawartość może być do 0,5%
jeśli dobrze pamiętam to karmi ma minimalna ilość, a już napewno litovel czarny z cytryna.. niestety ;) kiedyś się w pizzeri na niego nadziałam i od tej pory sprawdzam

już na rocznicę w Gdańsku kupiłam sobie wino musujące alco free, wyraźnie jest 0,0%
dziś jeszcze nie wiem czy czerwone czy białe, ale też kupuje w Piotrze i Pawle, tam zawsze na etykiecie jest informacja że 0,0% :) ale masz rację, choć teraz już raczej wszystkie mają na etykiecie 0,0 %, kiedyś nie było tego wymogu i te wszystkie non alco mogły posiadać do 0,5% gdzieś o tym czytalam. teraz jak pisze 0,0 to jest 0,0 :)
jakoś trzeba się ratować na posiadówce :D

najbardziej będzie mi brakować tych zimowych grzancow na jarmarku bożonarodzeniowym.. ahh [emoji173]️

Ja po sprzątaniu, teraz chwila odpoczynku i lecę do jednego i drugiego sklepu, wracam, myje podłogi robię rosół, jedzenie i mogę wkoncu ogarnąć sama siebie :D

Ja jestem wielka fanka wina, przed ciaza sobie nie wyobrażałam piątku bez lampki albo czterech ;) ale teraz odkrywam herbaty :) już mi się robi całkiem niezła kolekcja.

Ja jestem wielka fanka wina, przed ciaza sobie nie wyobrażałam piątku bez lampki albo czterech ;) ale teraz odkrywam herbaty :) już mi się robi całkiem niezła kolekcja.

herbatki też fajne :) na sylwestra będzie piccolo :D widzę że podobnie jak ja, również wieczór był idealny jak była lampka wina, albo tak jak mówisz... cztery :D

reklama
ja wizytuję w poniedziałek, w przyszłą sobotę zaczynamy wyczekany urlop!!!!! lecimy na Karaiby pierwszy raz w życiu, marzenie mojego życia. Syn nie może się doczekać płaszczek i rekinów.

przed urlopem hardcore w pracy, pracuje od 9 do 21 nawet. jeszcze 3 dni pracy...
Łaał super wczasy, nie zazdroszcze tylko podróży, tyle godzin w samolocie bym nie wytrzymała, ledwo daje rade 3 godziny do polski:p

Do góry