reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

@patuśka ja wizytuje w czwartek o 15 :)

dzisiaj dzień spędzony prawie cały poza domem, na spacerze, potem zaliczylismy kościół, dawno nie byliśmy.
teraz mąż ucial drzemke, ja też ledwo siedzę okropnie zmęczona jestem, leci mecz w telewizji ale coś po ostatnich już nie śledzę go w takich emocjach :D
i ku mojej wielkiej uciesze - znowu głowa mi pęka! :(
A może akupresura?? ;) na ból głowy masuje się chyba kciuk po wewnętrznej stronie dłoni.

reklama
@patuśka ja wizytuje w czwartek o 15 :)

dzisiaj dzień spędzony prawie cały poza domem, na spacerze, potem zaliczylismy kościół, dawno nie byliśmy.
teraz mąż ucial drzemke, ja też ledwo siedzę okropnie zmęczona jestem, leci mecz w telewizji ale coś po ostatnich już nie śledzę go w takich emocjach :D
i ku mojej wielkiej uciesze - znowu głowa mi pęka! :(
Też dzisiaj korzystaliśmy z pięknej pogody :) cały dzień poza domem i samopoczucie od razu lepsze :)

Też miałam łożysko na przedniej ścianie i to skutecznie amortyzuje ruchy. Nawet później słabo syna czułam. Teraz mam na tylnej i myślałam że będą wcześniej bo kobiety i w 13 tc zaczynają czuć a tu nic. Teraz gdzie masz łożysko? Może jakoś się dzieciak odwrócił? Pleckami czy coś ;)
Teraz tez mam na tylnej :) Tak myślę, w końcu ma jeszcze sporo miejsca żeby się odwrócić plecami staram się nie przejmować. Na pewno już nie długo i Ty poczujesz :)

Każda z nas jest inna wiec nie ma co wyczekiwac tylko iść na żywioł wtedy kiedy czujecie ze to ten moment. Ja bym mogła kilka razy na dzień ale to juz od kilku tygodni wiec nie tyle zasługa drugiego trymestru co potrzeby wewnętrznej:D M nie narzeka a na celibat przyjdzie pora po porodzie. Wspolczuje tym co chcą a nie mogą z przyczyn zdrowotnych :/ wiadomo że da sie bez tego żyć ale jednak jak nie mamy przeciwwskazań czy to do sexu czy do sportu czy do konkretnego jedzenia chociażby to ten okres ciąży wydaje sie dużo łatwiejszy i bezstresowy:)
A ja wam powiem że u mnie ochota na sex wróciła, hormony szaleją chociaż gdzieś psychika nie pozwala za bardzo szaleć :D

ahh..a Wy znowu o ruchach :p
łamiecie mi serce!
tak się nastawiałam bo pierwsza ciąża, wiem że moja mama czuła jakiś miesiąc przed koleżankami, lekarka nie wierzyła, chciała weryfikowac wiek ciąży (wtedy jeszcze bez USG) czy może jest starsza, i akurat zaczęłam przy niej akrobacje, była ponoć zdziwiona :D

no, ale.. na prenatalnym polegla moja cała nadzieja, bo mam łożysko z przodu..
dramat :p

mam nadzieję że synek będzie po tacie boksował i jednak da mi o sobie znać wcześniej niż w 20 Tc :D

Super :) a przypomnij, znasz już płeć? Chyba większość z nas już zna, chłopcy się pokazali :) ja też już bym chciała wiedzieć

tak, 2 się dowiedziałam na prenatalnym - syneczek :) ciekawe czy prowadzący potwierdzi w czwartek, choć słabsze usg i nie wiadomo jak się ułoży.

a Ty kochana też wizytujesz? :)

wstawiam fotke ze spaceru - te drzewko mnie urzekło jest przepiękne, taką jesień to ja lubię :)

Załączniki

• received_283693318921875.jpeg
    received_283693318921875.jpeg
    552,1 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Do góry