reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

LASKI! w biedrze od poniedziałku gazetka cała dla niemowlaków, pościele, ochraniacze, ciuszki, maty no i znowu wchodzi poduche ciążowa :D
O! Ekstra, na pewno popędzę po przescieradla i skarpetki dla córki, a dla noworodzia kupie body w lidlu, bo jak kiedys kupilam córce w biedrze, to byly mega szerokie.

reklama
Jest ciężki to fakt, ale ja dawałam radę. 1 piętro bez windy. Ma za to dużo miejsca w spacerówce. !!! Najwięcej z tych co widziałam
A zabierasz spacerowke do auta? Ja musze autem wyjechac z okolicy do drogi, gdzie da się spacerowac, bo u nas woeczne bloto po se cyce... i po kilku razach z wielkim stelazem i gondola, dalismy spokoj z wielkim wózkiem 3w1. Na pewno kupimy cos lekkiego na poczatek, a spacerowka joie z córki bedzie dla mlodszego. Aktualnie 16 miesieczna corka za nix w swiecie do wozka nie wsiadzie... To nie bedzie mocno wyeksplatowany[emoji23]

Ostatnia edycja:
Mam pytanie do dziewczyn, które używają glukometrów. Ze względu na ten wynik ostatni taki na granicy postanowiłam sobie pomierzyć cukier w domu do czasu wizyty i odkurzyłam glukometr po mamie. Kupiłam wczoraj nowe paski i zonk, rano mierzyłam cztery razy (po pierwszy wynik był podejrzany) i dostałam cztery różne wyniki...i to takie dość rozrzucone. To możliwe ze się zepsuł? Czy może go trzeba jakoś skalibrować po takim długim czasie?

Zdradzisz mi, gdzie trafilas na tą gazetkę? Nie widze jej ani w aplikacji biedronkowej, ani na stronie, a chetnie bym przejrzała cala

kochana mam apke BLIX i sa wszystkie Gazetki :) możesz wybrac ulubione sklepy a w wyszukiwarce wpisać naprzyklad 'pościel' i wyskocza Ci wszystkie strony gazetek z każdego sklepu które mają promocje z pościelą :) bardzo przydatna :)

A zabierasz spacerowke do auta? Ja musze autem wyjechac z okolicy do drogi, gdzie da się spacerowac, bo u nas woeczne bloto po se cyce... i po kilku razach z wielkim stelazem i gondola, dalismy spokoj z wielkim wózkiem 3w1. Na pewno kupimy cos lekkiego na poczatek, a spacerowka joie z córki bedzie dla mlodszego. Aktualnie 16 miesieczna corka za nix w swiecie do wozka nie wsiadzie... To nie bedzie mocno wyeksplatowany[emoji23]

Ja będę polować głównie na poduszkę, chce też kupić 2 prześcieradła do łóżeczka, i ochraniacze do niego. co do ciuszków narazie się wstrzymuje czekam na spadek po męża siostrze :D ale skarpetki akurat mają urocze i chyba również zakupie :)

co do wózka, ja mam windę i mega okolice jeśli chodzi o spacery nie muszę dojeżdżać, sklep też pod domem. więc u mnie raczej to pikuś bo do auta będziemy może się pakować raz na dwa tygodnie jak gdzieś do rodziców byśmy chcieli się przejechac :)

Ja będę polować głównie na poduszkę, chce też kupić 2 prześcieradła do łóżeczka, i ochraniacze do niego. co do ciuszków narazie się wstrzymuje czekam na spadek po męża siostrze :D ale skarpetki akurat mają urocze i chyba również zakupie :)

co do wózka, ja mam windę i mega okolice jeśli chodzi o spacery nie muszę dojeżdżać, sklep też pod domem. więc u mnie raczej to pikuś bo do auta będziemy może się pakować raz na dwa tygodnie jak gdzieś do rodziców byśmy chcieli się przejechac :)
No to właśnie, dlatego t3 ciężkie wózki będą okej dla niewielu osob, ja codziennie jezdze autem razem z wozkiem w bagażniku i pamietam, ze ten 3w1 po cc to byla katorga wkladac, wyjmowac, a nie daj Boże jeszcze gdzies wniesc po schodkach..

Haha ja mam full ubranek na dziewczynke, na chłopca tez bym dostala w spadku po bratanku jesli zajdzie potrzeba, ale te beżowe z Lidla są sliczne. M. Sie nawet nie kłóci, choć wie, ze mamy mega duzo. Jak powiedzialam, ze jade w poniedzialek do lidla po body dla noworodzia, to stwierzil, ze nawet nie myślał, aby moglo byc inaczej :D

reklama
Do góry