reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Cześć marcia331 :). Pamiętam Cię doskonale z sierpniówek :D. Strasznie się cieszyłam, że będziemy znowu razem w ciąży. Szkoda, że się nie udało :(. Też jestem po stracie w lutym (w 9tc)...Dobrze, że obeszło się bez zabiegu. Mi też się udało go uniknąć. Życzę Tobie, Wam (ależ Was już dużo!) wszystkiego naj naj naj :). Super, że się odezwałaś!

Jeny, Dziewczyny ale mi głowa pęka...A w domu posucha lekowa. Nic nie mam na stanie :(. A dzisiaj sama, bez męża jestem. Nikt mi nie wyskoczy po Apap. Dramat :(.

Gratuluję dobrych wieści! :)

Łączę się z Tobą w bólu, mnie ostatnio tydzień temu dość mocno bolała głowa, po tabletce mniej ale nadal bolała.
wczoraj sytuacja się powtórzyła choć ból był lżejszy, no i dziś to samo. nie chcę używać lekarstw ale tu również apap poszedł w ruch, ból się zmniejszył ale ćmił cały czas, miałam wrażenie że tylko został przytłumiony.
kurcze mam nadzieję że to zmiana pogody/ciśnienia.
słyszałam o migrenach ciążowych i to są historie rodem z horroru :D

reklama
Cześć marcia331 :). Pamiętam Cię doskonale z sierpniówek :D. Strasznie się cieszyłam, że będziemy znowu razem w ciąży. Szkoda, że się nie udało :(. Też jestem po stracie w lutym (w 9tc)...Dobrze, że obeszło się bez zabiegu. Mi też się udało go uniknąć. Życzę Tobie, Wam (ależ Was już dużo!) wszystkiego naj naj naj :). Super, że się odezwałaś!

Jeny, Dziewczyny ale mi głowa pęka...A w domu posucha lekowa. Nic nie mam na stanie :(. A dzisiaj sama, bez męża jestem. Nikt mi nie wyskoczy po Apap. Dramat :(.

Gratuluję dobrych wieści! :)
Połóż się po prostu spać.

Dziewczyny a jak zrobić taki fajny suwaczek?
Wejdź na www.suwaczki.com/ tam stwórz i wklej w sygnaturze.

@delicious jak masz tak niskie ciśnienie to jak funkcjonujesz? Z tego co pamiętam tryskasz energią. Ja jak mam 90/60 to jestem flak :(

Hej.
Gratuluję udanych wizyt! Ale fajnie, ze tyle dobrych wiesci u nas. Az milo sie czyta.

Suwaczki - przez apke nie da sie ustawic, w ogole aplikacja zrobila sie beznadziejna. Edytowac postow i usunac nie mozna. Tzn edytowac mozna, ale ograniczona ta edycja.

Jutro mam gina na NFZ, pewnie omówi wyniki moczu i krwi i tyle... Może dostane łaskawie skierowanie na usg i resztę badan z krwi.

O proszę ile tu na kwietniowkach znajomych twarzy [emoji16][emoji16] @-Aia- gratulacje [emoji16] znamy się z sierpniowek 2012[emoji3]

Wpadłam zajrzeć co tam uWas i jak wam brzuszki rosną [emoji3] mam nadzieję że mamusiek tylko przybyło i że już nie było żadnych złych wieści. Spokojnych i bezproblemowych ciąż Wam życzę. Już niedługo pewnie zaczną się ruchy [emoji3] mój ulubiony etap ciąży.

U mnie powoli do przodu. Poronienie było samoistne ale kompletne. Nie musiałam iść do szpitala. Teraz powoli wracam do swoich wcześniejszych planów. Od grudnia wracam do pracy a cora do żłobka. Trzymajcie się ciepło. Bede Wam kibicować
Fajnie że wpadłaś... u nas powoli etap prenatalnych. Ruchu jakie a już się pojawiają u niektórych dziewczyn. Niestety odpadła nam porcelana. [emoji22]
Dobrze że chociaż szpital Cię ominął. Powodzenia w powrocie do pracy. Mam nadzieję że mała.zaklimatyzuje się w żłobku. Wyślij ja trochę wcześniej byście mieli czas przyzwyczaić się do nowej sytuacji zanim zaczniesz się spieszyć do pracy rano.

Oj, do domu wróciłam dopiero po 19. Dosyć, że oczekiwanie na wizytę się przeciągnęło, to jeszcze musiałam jechać obejrzeć wózki, później Mój chciał obejrzeć samochody, aż w końcu w maku wylądowaliśmy i cały dzień zleciał. Zaraz zabieram się do opisania wizyty w wątku z wizyt. Wczoraj nie miałam już siły, ale wszystko jest super :tak::tak:
@sandra1234 i zdecydowałaś się na jakiś wózek?

Teraz też jestem na etapie poszukiwania i za tydzień mamy jechać i już kupić.
Upatrzyłam sobie wózek z firmy Bebetto i już byłam zdecydowana, ale ja jak, dalej szukam...

Na co trzeba zwrócić najbardziej uwagę przy oglądaniu wózka?

@sandra1234 i zdecydowałaś się na jakiś wózek?

Teraz też jestem na etapie poszukiwania i za tydzień mamy jechać i już kupić.
Upatrzyłam sobie wózek z firmy Bebetto i już byłam zdecydowana, ale ja jak, dalej szukam...

Na co trzeba zwrócić najbardziej uwagę przy oglądaniu wózka?
Ja tez juz chyba z 5 razy byłam zdecydowana ze to właśnie taki a taki wózek a dalej szukam:p
A zwrócić uwagę musisz na własne potrzeby, dla jednej dany wózek będzie wybawieniem dla innej porażką. Zastaniw sie czy będziesz wózek wnosić, czy będziesz jeździć po nierównych nawierzniach, czy częściej będziesz podróżować autem, czy jesteście niscy lub wysocy z mężem, czy zależy Ci na duzym koszu pod wózkiem, czy chcesz zestaw 2w1 a moze 3w1 oj wiele tych pytań trzeba sobie zadac. To chyba najcięższy zakup przy narodzinach dziecka. Lozeczka nie są tak skomplikowane:p

reklama
Do góry