reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Powodzenia w wizytach! Kciuki zaciśnięte! ;)
Pytanie z innej beczki bo nie wiem czy mam jechać na oddział... odczuwam coraz częściej chwilowe jakby stwardnienie macicy, jak przykładem reke to ja całą czuje, trwa to parę sekund, nie boli. Czy to są skurcze? Czy przypadkiem nie powinny być dopiero od 20tc? Przeczytałam internety i jestem już spanikowana najgorszym...
Ja cały czas mam taki twardy brzuch od dołu, jak to się dokldokła objawia?

Jak samopoczucie dziewczyny? Ja staram sie o tym nie myśleć, mam strasznie późno wizytę bo on19:05 czyli 20:05 w pl. Cały dzień. Ale do 18:00 w pracy wiec mam nadzieje że zleci, chociaż ciężko o tym nie myśleć. Jak Wam powiedzieli? Pełny pęcherz?
Ja jadę z pełnym. W razie czego oproznie ;) ale nie wiem bo mi nic o pecherzu nie wspominał.
Ja też myślę o tym cały czas. Bardzo się cieszę że to już dzisiaj ale strach odczuwam.

Wszytko super, ale ja na basenie jestem bezużyteczna, bo pływać nie umiem :D

Heeh myślałam że tylko ja nie umiem ja kiedyś poszłam do paliłam Jana coś chodziłam w wodzie itp haah
Najlepsze jest to że mój mąż bardzo dobrze pływa bo kiedyś nawet brak udział w konkursach olimpiadach itp, próbował mnie uczyć ale chyba ja się nie nadaje

Czuje jak się spina brzuszek, macica. Robi się twarda dotykam od razu reka i czuje ja dokaldnie od poczatku nisko az do pepka. Po paru sekundach przechodzi i brzusio jest mięciutki.

Czuje jak się spina brzuszek, macica. Robi się twarda dotykam od razu reka i czuje ja dokaldnie od poczatku nisko az do pepka. Po paru sekundach przechodzi i brzusio jest mięciutki.
Ja bym jednak radziła pojechać albo na IP albo zadzwonić do swojego lekarza bo na skurcze przepowiadajace jest duzo za wczesniej, lepiej dmuchać na zimne.

reklama
Do góry