reklama
Magdalenams
Fanka BB :)
Cześć witamy! Oby tak dalej robisz prenatalne?Witam ☺Czy można dołączyć do grupy ? Termin mamy na 16 kwietnia leci nam 11tc narazie wszystko ok. Fasolka mierzy 4,11 cm póki co zero objawów nawet bol piersi ustąpił od 3 miesiąca
patuśka
Witamy. To jesteśmy na podobnym etapie, mam termin na 18.04Witam [emoji5]Czy można dołączyć do grupy ? Termin mamy na 16 kwietnia leci nam 11tc narazie wszystko ok. Fasolka mierzy 4,11 cm póki co zero objawów nawet bol piersi ustąpił od 3 miesiąca
Miałam mieć na 21 ale po ostatniej wizycie się zmieniło duży przyrost fasoleczki a jak u Ciebie z objawami i mnie brak jakichkolwiekWitamy. To jesteśmy na podobnym etapie, mam termin na 18.04
O matko. Nie wyobrażam sobie, aby moje dzieci szły o 23:0 spać. Padłabym. Od początku mają rytuały. 19:00 do łóżek. Czytanie i spanie. O 12:00 drzemka. I tak przywykli, że nie protestują, a my mamy wieczory dla siebie
@delicious ja też często sobie robiłam dłuższy detoks od neta, np. tydzień Teraz trochę byłoby mi szkoda haha. Wolę być na bieżąco.
Co do zdrowego odżywiania to mam w ciąży problem. Jem co mi wpadnie w ręce. Jem za trzech. Cud, że za wiele nie przytyłam. I mam mega ochotę na majonez. Nigdy go w domu nie miałam. Jadłam tylko z wielkanocnymi jajkami A teraz non stop. I frytki. Masakra.
@delicious ja też często sobie robiłam dłuższy detoks od neta, np. tydzień Teraz trochę byłoby mi szkoda haha. Wolę być na bieżąco.
Co do zdrowego odżywiania to mam w ciąży problem. Jem co mi wpadnie w ręce. Jem za trzech. Cud, że za wiele nie przytyłam. I mam mega ochotę na majonez. Nigdy go w domu nie miałam. Jadłam tylko z wielkanocnymi jajkami A teraz non stop. I frytki. Masakra.
Hej!Witam ☺Czy można dołączyć do grupy ? Termin mamy na 16 kwietnia leci nam 11tc narazie wszystko ok. Fasolka mierzy 4,11 cm póki co zero objawów nawet bol piersi ustąpił od 3 miesiąca
mamablondi
Wiadomo, ze nie zawsze, ale zdarza sie.O matko. Nie wyobrażam sobie, aby moje dzieci szły o 23:0 spać. Padłabym. Od początku mają rytuały. 19:00 do łóżek. Czytanie i spanie. O 12:00 drzemka. I tak przywykli, że nie protestują, a my mamy wieczory dla siebie
Co do zdrowego odżywiania to mam w ciąży problem. Jem co mi wpadnie w ręce. Jem za trzech. Cud, że za wiele nie przytyłam. I mam mega ochotę na majonez. Nigdy go w domu nie miałam. Jadłam tylko z wielkanocnymi jajkami [emoji14] A teraz non stop. I frytki. Masakra.
Ps. Jak moglas wspomniec o jajach w majonezie.... Jadę dzis po majonez, gotuje jajka i jeeeeeeeeeem. Mniam mniam
Ja właśnie wciągam frytki z majonezemWiadomo, ze nie zawsze, ale zdarza sie.
Ps. Jak moglas wspomniec o jajach w majonezie.... Jadę dzis po majonez, gotuje jajka i jeeeeeeeeeem. Mniam mniam
reklama