reklama
Dziewczyny czy jecie sery pleśniowe z mleka pasteryzowanego ? Ja wczoraj zjadlam z chlebem bo lubie. Chodzi mi o camerbert.
od początku ciąży się powstrzymywałam, bo jestem okropna fanka serów plesniowych, czy camembert czy gorgonzola czy Blue.. mogę jeść bez dodatków aż do wczoraj - zrobiłam kurczaka z makaronem i sosem śmietanowo-serowym z pietruszką właśnie na 2 rodzajach serów, no i kupiłam osobno na kanapki bo mi brakowało
Hej Wam, właśnie napisałam na powitalnym. Tutaj tez się przedstawię [emoji85]
Jestem Dorota, mieszkam w Niemczech. Mam rocznego synka a obecnie jestem w 11 tyg ciazy. Dzisiaj miałam drugą wizytę, termin na 18 kwiecień, bobo ma 4 cm [emoji1348] Pozdrawiam wszystkie kwietniówki [emoji5][emoji8]
witamy !
Magdalenams
Fanka BB :)
No jeszcze z godzinka i się dowiemy myślę że smutnych informacji na forum wystarczy i teraz będą tylko dobre.
Gratulacje!! Lekarz nic nie mówił kogo tam widzi?U nas wszystko dobrze, kamień spadł z serca . Trochę podgoniło, bo wychodzi 12+6, wg om 12+3. Wszystko pięknie, kość nosowa, nt 1,3, tętno 159. Ma 64mm
@liczba czekamy na wieści!
kb.karola90
Fanka BB :)
GratulacjeU nas wszystko dobrze, kamień spadł z serca . Trochę podgoniło, bo wychodzi 12+6, wg om 12+3. Wszystko pięknie, kość nosowa, nt 1,3, tętno 159. Ma 64mm
U nas wszystko dobrze, kamień spadł z serca . Trochę podgoniło, bo wychodzi 12+6, wg om 12+3. Wszystko pięknie, kość nosowa, nt 1,3, tętno 159. Ma 64mm
Bardzo fajnie
reklama