reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Tragedia. Wylądowałam w szpitalu... Lekkie plamienie, torbiel 4 cm na jajniku i jak to lekarz powiedział za mała ciąża.....
Trzymam kciuki aby wszystko dobrze się skończyło. Musi być dobrze!!!

@liczba nie daj się wypuścić. Może niech ktoś z rodziny zrobi mała awanturę , trochę na straszy czy coś ... ale Ty się nie denerwuj :)

Trzymam kciuki aby wszystko dobrze się skończyło. Musi być dobrze!!!

@liczba nie daj się wypuścić. Może niech ktoś z rodziny zrobi mała awanturę , trochę na straszy czy coś ... ale Ty się nie denerwuj :)

O czym Ty mowisz :) sytuacji nie poprawi tu awantura tylko koperta. Niestety nie zrobie im tej przyjemnosci. Mysle, ze to crp jest od zeba. Pojde prywatnie do innego ginekologa, jesli chodzi o macice i pochwe to tam zapalenia ani bakterii nie ma, chociaz tyle wiem.

O czym Ty mowisz :) sytuacji nie poprawi tu awantura tylko koperta. Niestety nie zrobie im tej przyjemnosci. Mysle, ze to crp jest od zeba. Pojde prywatnie do innego ginekologa, jesli chodzi o macice i pochwe to tam zapalenia ani bakterii nie ma, chociaz tyle wiem.
Oj Kochana ja zrobiłam raz taka awanturę w szpitalu ze sam ordynator mnie wziął pod swoją opiekę...także pamiętaj...dobra awantura nie jest zła :)

Oj Kochana ja zrobiłam raz taka awanturę w szpitalu ze sam ordynator mnie wziął pod swoją opiekę...także pamiętaj...dobra awantura nie jest zła :)

Wspaniale bedzie trafic przy porodzie na lekarza ktorego sie z..ebalo. o ordynatorze nie wspomne, bo wiem co widze. Zrobie badania, zalicze stomatologa i bede wiedziala na czym stoje bez lezenia tutaj kolejny tydzien i ich zgadywania jakim antybiotykiem mnie leczyc, to tez nic dobrego.

Wspaniale bedzie trafic przy porodzie na lekarza ktorego sie z..ebalo. o ordynatorze nie wspomne, bo wiem co widze. Zrobie badania, zalicze stomatologa i bede wiedziala na czym stoje bez lezenia tutaj kolejny tydzien i ich zgadywania jakim antybiotykiem mnie leczyc, to tez nic dobrego.
Ja trochę inaczej na to patrze, no ale może masz rację :)

Ja całą poprzednią ciążę kochałam się niemal do samego porodu[emoji23]Tylko,że u mnie nic się niepokojącego nie działo.Lekarz nie widział przeciwwskazań.
Ja mam krwiaka, ale lekarz nic nie wspomniał, że nie możemy się kochać. Poza tym, nic mi się nie dzieje po tym, żadnego bólu, plamień. Może zależy od wielkości i umiejscowienia go.

Ale mi ostatnio prąd odcina, zasypiam po 20 i po 6 już jestem wyspana, jak nigdy ;-)
Dziś mam wizytę na 13.30 i już głowa zaczęła przemyślać, a czas się dłużyć.
Miłego dnia :-)

Dziewczyny pisalyscie o duphastonie do 14tyg. Ja w poprzedniej ciazy profilaktycznie na 1 wizycie dostalam luteine 1x100 i bralam ja do ponad 30 tygodnia... między innymi dlatego teraz zmieniłam lekarza. Ale z tego co wiem to u nas na forum wszystkie brały tak dlugo

reklama
Ale mi ostatnio prąd odcina, zasypiam po 20 i po 6 już jestem wyspana, jak nigdy ;-)
Dziś mam wizytę na 13.30 i już głowa zaczęła przemyślać, a czas się dłużyć.
Miłego dnia :-)
Powodzenia!!!
Dziewczyny pisalyscie o duphastonie do 14tyg. Ja w poprzedniej ciazy profilaktycznie na 1 wizycie dostalam luteine 1x100 i bralam ja do ponad 30 tygodnia... między innymi dlatego teraz zmieniłam lekarza. Ale z tego co wiem to u nas na forum wszystkie brały tak dlugo
Moja lekarka kazała już odstawić (10skonczony tydz) duphaston a brałam dwa razy dziennie, więc co lekarz to opinia

Do góry