reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Eeeeee... I don't like it! Ale przynajmniej jak mi się teraz nie uda, to wiem, że możemy razem trafić na maj [emoji38]
Ja kupiłam test jak wracałam do domu. Korci mnie żeby zrobić go już zaraz (muahaha), ale wytrzymam do jutra żeby zrobić z pierwszego moczu. Na pierwsze sikanie codziennie koło 4 nad ranem wstaję więc może już się czegoś dowiem... Jutro będzie 30 dc, a nie daje mi spokoju ten przedostatni test, co robiłam.

To czekamy teraz na Twój wynik :D

reklama
Natalia91 ale ty sie jeszcze zalapiesz na koncowke kwietnia jesli uda sie w tym cyklu, ktory sie zaczal! Uff kamien z serca...

No właśnie ona nie chce brać " nie pary" bo u siostry ciotecznej było tak , że wodzirej kazał się całować świadkom a świadkowie mieli swoich partnerów i była klapa trochę no ale wybrnęli tym, że w parze swojej się całowali. No i chce brata wziąść bo tylko jednego ma a że jest ze mną to pewnie idzie na łatwiznę, a jest dość specyficzna i nie ma za bardzo przyjaciół ani dobrych kontaktów w rodzinie to wydaje mi się , że może być problem - ale chyba nie mój :p no jeszcze muszę przedyskutować to z tym moim narzeczonym, ale dziś wciągnął się w wir pracy i nie mam kiedy z nim pogadać :/ ale jeśli teraz staramy się o dzidziusia to średnio mi się pali być w stresie i wszystko ogarniać na ślubie i weselu :/
Na kazdym weselu na ktorym bylam "swiadkowie byli winni pocalowac sie powinni" i dawali sobie buziaka w policzek i nie bylo niesmacznie :). Zawsze para mloda moze tez uprzedzic wodzireja, zeby nie spiewal o swiadkach, niech wymysli cos innego :).

Oo no jak to? taki konkretny okres już jest ? :(
Ale nie martw się , pod koniec miesiąca kolejna próba wypadnie a np. ja dopiero będę testować więc w razie co poprzechodzimy na majóweczki jak komuś coś nie pójdzie :p
No taki już że nie ma odwrotu [emoji6] ale spokojnie w tym miesiącu to by była normalna wpadka od tego cyklu bierzemy się porządnie do roboty [emoji28]

Eeeeee... I don't like it! Ale przynajmniej jak mi się teraz nie uda, to wiem, że możemy razem trafić na maj [emoji38]
Ja kupiłam test jak wracałam do domu. Korci mnie żeby zrobić go już zaraz (muahaha), ale wytrzymam do jutra żeby zrobić z pierwszego moczu. Na pierwsze sikanie codziennie koło 4 nad ranem wstaję więc może już się czegoś dowiem... Jutro będzie 30 dc, a nie daje mi spokoju ten przedostatni test, co robiłam.
Nie nie nie Ty zostajesz na kwietniowkach i tylko się to potwierdzi na teście, zobaczysz, trzymam mocno kciuki za to [emoji4] ale jakby co tfu tfu to oczywiście wiesz gdzie mnie będzie można szukać [emoji23]

Chociaż narazie zostanę z Wami będzie mi raźniej [emoji28]

reklama
Do góry