reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

A teraz zauważyłam nawet wieszaczek to raczej ktoś coś kombinował
No właśnie tylko problem w tym że tam gdzie powinna być cena to jest oderwane. A pudełko nie wýgladalo jakby było coś kombinowane. I dlatego nie wiem czy je iść i zwrócić czy co. Pierwszy raz się spotykam z czymś takim

reklama
Dziewczynki mam do Was wielką prośbę :) Pomożecie?
Dostałam właśnie od "szwagierki" propozycję zostania świadkową wraz z moim narzeczonym, a jej bratem rodzonym na ślubie 6.10.2018r. i powiedziałam , że muszę się zastanowić nad tym i mam czas do jutra...
Mam dylemat ponieważ nie wiem czy bycie w narzeczeństwie i bycie parą na ślubie to dobry pomysł i też jeśli się okaże , że zaciążyłam to będzie problem bo są jakieś tam zabobony właśnie dla par i kobiet w ciąży no i samopoczucie też kolejna kwestia i nie wiem co mam zrobić :( to dość duże zobowiązanie a bycie w razie W! , w 1 trymestrze i taki stres itp. itd. to nie wiem czy dobry pomysł jest :/

Dziewczynki mam do Was wielką prośbę :) Pomożecie?
Dostałam właśnie od "szwagierki" propozycję zostania świadkową wraz z moim narzeczonym, a jej bratem rodzonym na ślubie 6.10.2018r. i powiedziałam , że muszę się zastanowić nad tym i mam czas do jutra...
Mam dylemat ponieważ nie wiem czy bycie w narzeczeństwie i bycie parą na ślubie to dobry pomysł i też jeśli się okaże , że zaciążyłam to będzie problem bo są jakieś tam zabobony właśnie dla par i kobiet w ciąży no i samopoczucie też kolejna kwestia i nie wiem co mam zrobić :( to dość duże zobowiązanie a bycie w razie W! , w 1 trymestrze i taki stres itp. itd. to nie wiem czy dobry pomysł jest :/
Ja bym chyba odmówiła. Zresztą tak dziwnie jak ty i twój narzeczony będziecie świadkami. Nawet nie będziecie siedzieć obok siebie ;). Zresztą czy w ciąży można być świadkową? Czy to bez znaczenia? Nie znam się. Ale można czy nie - możesz się źle czuć... Nie ma jakiejś koleżanki? Tylko jak odmówisz to się nie obrażą?

No to te znaki kiepskie coś bo właśnie dostałam okres [emoji28] więc wybaczcie ale zdjęcia testu jutro rano nie będzie [emoji6]
Eeeeee... I don't like it! Ale przynajmniej jak mi się teraz nie uda, to wiem, że możemy razem trafić na maj [emoji38]
Ja kupiłam test jak wracałam do domu. Korci mnie żeby zrobić go już zaraz (muahaha), ale wytrzymam do jutra żeby zrobić z pierwszego moczu. Na pierwsze sikanie codziennie koło 4 nad ranem wstaję więc może już się czegoś dowiem... Jutro będzie 30 dc, a nie daje mi spokoju ten przedostatni test, co robiłam.

Ja bym chyba odmówiła. Zresztą tak dziwnie jak ty i twój narzeczony będziecie świadkami. Nawet nie będziecie siedzieć obok siebie ;). Zresztą czy w ciąży można być świadkową? Czy to bez znaczenia? Nie znam się. Ale można czy nie - możesz się źle czuć... Nie ma jakiejś koleżanki? Tylko jak odmówisz to się nie obrażą?

No właśnie ona nie chce brać " nie pary" bo u siostry ciotecznej było tak , że wodzirej kazał się całować świadkom a świadkowie mieli swoich partnerów i była klapa trochę no ale wybrnęli tym, że w parze swojej się całowali. No i chce brata wziąść bo tylko jednego ma a że jest ze mną to pewnie idzie na łatwiznę, a jest dość specyficzna i nie ma za bardzo przyjaciół ani dobrych kontaktów w rodzinie to wydaje mi się , że może być problem - ale chyba nie mój :p no jeszcze muszę przedyskutować to z tym moim narzeczonym, ale dziś wciągnął się w wir pracy i nie mam kiedy z nim pogadać :/ ale jeśli teraz staramy się o dzidziusia to średnio mi się pali być w stresie i wszystko ogarniać na ślubie i weselu :/

reklama
No to te znaki kiepskie coś bo właśnie dostałam okres [emoji28] więc wybaczcie ale zdjęcia testu jutro rano nie będzie [emoji6]

Oo no jak to? taki konkretny okres już jest ? :(
Ale nie martw się , pod koniec miesiąca kolejna próba wypadnie a np. ja dopiero będę testować więc w razie co poprzechodzimy na majóweczki jak komuś coś nie pójdzie :p

Do góry