Cykle mam 29-30 dni. Ostatnia @ 9 lipiec.. a test zrobilam 4 dni przed @. 2 kreski.Nie myśl, że próbuję na siłę ci wmawiać, że jest wszystko ok. 5900 przy 7+2 wygląda rzeczywiście nieciekawie... Na pewno wszystkie twoje myśli krążą wokół jednego teraz... i wcale się nie dziwię! Życzę spokojnej nocy, przespanej i bez koszmarów. Najważniejsze, że rano masz wizytę.
Kiedy miałaś OM? Długie masz cykle? Testy wyszły przed czy po @? Bardzo bym chciała, żeby było u ciebie wszystko dobrze!
reklama
N
Natuś_ka
Gość
Hehe chciałabym ważyć 68Ja mam serio duza nadwage. Jak widze, ze ktos tak mowi, a wazy 68kg to ja sie nawet nie odzywam. Ja nad swoja waga nie potrafilam zapanowac, jojo wracalo jak bumerang, wczesniej jeszcze hormony i bez komentarza. Ale trudno gruby czy chudy, kazdy chce byc szczesliwy
Nie ma sie co załamywać, byleby zdrowie dopisywało a na zrzucanie kilogramów mamy cale zycie
Ja mam serio duza nadwage. Jak widze, ze ktos tak mowi, a wazy 68kg to ja sie nawet nie odzywam. Ja nad swoja waga nie potrafilam zapanowac, jojo wracalo jak bumerang, wczesniej jeszcze hormony i bez komentarza. Ale trudno gruby czy chudy, kazdy chce byc szczesliwy
Jakbym czytała o sobie ale liczę ze ciąża mnie jednak zmobilizuje to pilnowania się, bo wiadomo ze teraz zdrowie najważniejsze!
marcia331
Fanka BB :)
oszalalyscie... ponad 50 stron.. nie mialam mozliwosci byc na biezaco ostatnio ciagle spie nic mi sie nie chce... brak apetytu a jak juz cos zjem to mnie mdli i kręci w brzuchu.
całe dnie leże i nie mam na nic siły. w poniedzialek wizyta bo do 20 wrzesnia nie wytrwam. udalo mi sie w luxmedzie zlapac wizyte ktos musial zrezygnowac i w porę to wyczailam.
całe dnie leże i nie mam na nic siły. w poniedzialek wizyta bo do 20 wrzesnia nie wytrwam. udalo mi sie w luxmedzie zlapac wizyte ktos musial zrezygnowac i w porę to wyczailam.
Jakbym czytała o sobie ale liczę ze ciąża mnie jednak zmobilizuje to pilnowania się, bo wiadomo ze teraz zdrowie najważniejsze!
Chyba pisalas ile wazysz jesli dobrze pamietam, ze to Ty ze mna jest gorzej
mamablondi
Ja tez nie jestem filigranowa. Jeszcze niedawno schudlam 10kg, więc był kawal baby ze mnie. Teraz czuje sie dobrze w swoim ciele, gdyby nie wzdęty brzuch w ciąży zapewne, co sobie schudlam, to sobie przytyje... Ale wiem, ze jak sie chce to można schudnąć trzeba sie tylko zmobilizowac.
Ja dalej mam mdlosci. Niby jakos lepiej w coagu dnia sie czulam, a na wieczor masakra.
Ja dalej mam mdlosci. Niby jakos lepiej w coagu dnia sie czulam, a na wieczor masakra.
mamablondi
Justix i Marcia. Kciuki za Was. Oby wszystko okazalo sie byc mimo wszystko dobrze i ciąża zdrowa i żywa.
@ŻonaGraja jak Ty sie czujesz? Przytulam
@ŻonaGraja jak Ty sie czujesz? Przytulam
reklama
Chyba pisalas ile wazysz jesli dobrze pamietam, ze to Ty ze mna jest gorzej
Na pewno nie pisałam bo się nie przyznaje publicznie