reklama
Biegi93
Fanka BB :)
Przed wizyta zawsze mam wysokie 130/85 , w domu znowu niskie, około 120/70Powiedzcie mi dziewczyny jak wasze cisnienie ? Pytam z ciekawosci, bo myslalam , ze w ciazy wzrasta. Ja jestem nadcisnieniowiec, a teraz niskie. Chodze jak zombie ale maz jest zawsze czujny i szybko mi podnosi
Powiedzcie mi dziewczyny jak wasze cisnienie ? Pytam z ciekawosci, bo myslalam , ze w ciazy wzrasta. Ja jestem nadcisnieniowiec, a teraz niskie. Chodze jak zombie ale maz jest zawsze czujny i szybko mi podnosi
Podobno na początku ciąży często spada, wzrasta dopiero w III trymestrze. Ja tez miewam niskie, w domu jak mierze to tak 115/70, a ostatnio na wizycie 145/90 :/ wiec zdrowiej dla mnie żebym do lekarza nie chodziła
Podobno na początku ciąży często spada, wzrasta dopiero w III trymestrze. Ja tez miewam niskie, w domu jak mierze to tak 115/70, a ostatnio na wizycie 145/90 :/ wiec zdrowiej dla mnie żebym do lekarza nie chodziła
Ja u lekarza jeszcze nie mialam mierzone. Lepiej niech to zrobi po badaniu
porcelana
120/70 niskie? To co ja mam powiedzieć? Standard to u mnie 90/60 w porywach do 100. Ale rekord życia miałam w szpitalu dzień po lyzeczkowaniu... Uwaga, 80/50 [emoji15]Przed wizyta zawsze mam wysokie 130/85 , w domu znowu niskie, około 120/70
To ja chyba z tych dziwolągów, bo się w ogóle nie stresuję i w żadnej ciąży nie stresowałam. Jedynie stres mnie łapie przed genetycznym.
Oj, Laski. Dajcie spokój. Nie przestawajcie pisać, bo macie gorszy okres. Każdy czasem ma, ale nie zawsze musi być przecież kolorowo...
Niskociśnieniowiec, jak mam powyżej 100 to sukces. W ciąży mi się podnosiło, ale niewiele, do jakiś 115-120.Powiedzcie mi dziewczyny jak wasze cisnienie ? Pytam z ciekawosci, bo myslalam , ze w ciazy wzrasta. Ja jestem nadcisnieniowiec, a teraz niskie. Chodze jak zombie ale maz jest zawsze czujny i szybko mi podnosi
Oj, Laski. Dajcie spokój. Nie przestawajcie pisać, bo macie gorszy okres. Każdy czasem ma, ale nie zawsze musi być przecież kolorowo...
Biegi93
No to faktycznie niziutkie dla mnie to niskie bo zawsze raczej byłam w tej górnej granicy ciśnienia120/70 niskie? To co ja mam powiedzieć? Standard to u mnie 90/60 w porywach do 100. Ale rekord życia miałam w szpitalu dzień po lyzeczkowaniu... Uwaga, 80/50 [emoji15]
120/70 niskie? To co ja mam powiedzieć? Standard to u mnie 90/60 w porywach do 100. Ale rekord życia miałam w szpitalu dzień po lyzeczkowaniu... Uwaga, 80/50 [emoji15]
Ludzie z takim cisnieniem dlugo zyja ja normalnie mialam 120/100 140/90... Dlatego przy 110/70 to juz ledwo chodze
reklama
Pewnie tak. Nigdy nie miałam problemów ze zdrowiem. Zawsze wszystkie wyniki idealne, ciąże i porody książkowe. Ale nawet jak byłam w pierwszej byłam wyluzowana. Jeszcze pamiętam jak odeszły mi wody i zaczęłam się dopiero pakować, bo byłam w lesie A jak pojechałam na ip to taka babka do mnie "nie wygląda pani na kogoś kto już rodzi". Ale jak złapały mnie pierwsze silniejsze skurcze to chciałam eutanazji@Mujer tak jestes dziwolagiem ale moze wynika to z tego, ze szybko zachodzisz w ciaze i przebiegaja one bez wiekszego problemu