reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Tak miałam czekać do wczoraj bo według owulacji (która nie wiadomo dokładnie kiedy była ale sluz jak białko był napewno 03.07) wczoraj był termin okresu ale według cyklu 33dniowego to może przyjść w niedzielę dlatego jeszcze chce poczekać z testem.
To może w piątek? Mnie się wydaje, że przy cyklach długich testy wychodzą wcześniej. A przy króciakach jak moje to wiem, że powinnam czekać dłużej, ale mi się nie chce :laugh2:.

reklama
Wiecie jakbym miała właśnie te objawy takie pewne a tu cholera wie czy to moja głowa czy faktycznie coś jest ma rzeczy. Dlatego właśnie mam takie przeczucie że umawiam się z koleżankami na picie na przyszły tydzień z okazji powrotu do pracy a tak naprawdę to wiem że nie będę mogła pić bo ciaza. A później sobie przypominam że ten wykwit skórny i ze nie sikam właśnie po nocach i nagle nie widzę sensu robić testu bo wiem że nie pokaże tego co bym chciala

Wiecie jakbym miała właśnie te objawy takie pewne a tu cholera wie czy to moja głowa czy faktycznie coś jest ma rzeczy. Dlatego właśnie mam takie przeczucie że umawiam się z koleżankami na picie na przyszły tydzień z okazji powrotu do pracy a tak naprawdę to wiem że nie będę mogła pić bo ciaza. A później sobie przypominam że ten wykwit skórny i ze nie sikam właśnie po nocach i nagle nie widzę sensu robić testu bo wiem że nie pokaże tego co bym chciala
Widzę że cię skręca z ciekawości. Zrób jutro rano i będziesz już wiedziała co i jak.

Sikanie nie musi byc obowiazkowym objawem. Nic nie musi byc! Wszystko za to sie moze zaczac okolo 7 tygodnia ciazy dopiero. 3 lipca owulacja to daaawno temu. Ja wtedy okres mialam ;). Fajnie by bylo, gdybys przeszla na druga strone (ciezarnych)! Kolejna ciaza na forum to wielka radosc :). Wiedz, ze albo jestes albo nie jestes w ciazy i juz teraz na to nie wplyniesz. Czy oddalisz to testowanie czy nie ;). Ps. Nie namawiam cie :). Ale trzymasz wszystkich w niepewnosci :). Nie bierzesz pod uwage robienia bety? Tak tylko pytam. Aaa juz wiem, nie lubisz igiel. Przypomnialo mi sie.

Sprzątam w szufladach i patrzcie co znalazłam [emoji6]

Dobra już mnie tak nie namawiajcie [emoji23] zrobię jutro rano jak m mi kupi test gdzieś po drodze z pracy
20180718_153631.jpg

Załączniki

• 20180718_153631.jpg
    20180718_153631.jpg
    42,4 KB · Wyświetleń: 385
Sprzątam w szufladach i patrzcie co znalazłam [emoji6]

Dobra już mnie tak nie namawiajcie [emoji23] zrobię jutro rano jak m mi kupi test gdzieś po drodze z pracy Zobacz załącznik 878807
To znak!!!!! Wszystkie znaki na niebie i ziemi zwiastuja twoja ciaze.
Moje dzieci sie do mnie ostatnio bardzo kleja, przytulaja. Starsza narysowala wozek z dzieckiem,lozeczko i powiedziala, ze to dla mnie. Moglby to byc znak :cool2:.

To znak!!!!! Wszystkie znaki na niebie i ziemi zwiastuja twoja ciaze.
Moje dzieci sie do mnie ostatnio bardzo kleja, przytulaja. Starsza narysowala wozek z dzieckiem,lozeczko i powiedziala, ze to dla mnie. Moglby to byc znak :cool2:.
Tez słyszałam że dzieci czasem faktycznie mają takie przeczucie że w brzuchu mamy ktoś mieszka wiec życzę Ci żeby u Was też się to sprawdziło [emoji3]

reklama
Do góry