reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Dziewczyny korci mnie żeby jutro testować ale chciałabym do piątku sobie dac czas na ewentualną spoźnialską. Niby mam takie przeczucie że jestem w ciąży ale wiem że test wyjdzie negatywny [emoji23] to sikanie mi ściąga te różowe okulary z nosa

Dziewczyny korci mnie żeby jutro testować ale chciałabym do piątku sobie dac czas na ewentualną spoźnialską. Niby mam takie przeczucie że jestem w ciąży ale wiem że test wyjdzie negatywny [emoji23] to sikanie mi ściąga te różowe okulary z nosa
Własnie miałam pisać, że dziś podczas porannego prysznica dopadła mnie myśl, że jestem w ciąży! Takie przeczucie. Ale rozum coś innego mi podpowiada. Ty miałaś czekać do wczorajszego wtorku? Ja bym chyba już wczoraj zrobiła na twoim miejscu :).

Jeżeli miałaś na dzisiaj termin @ to możesz jutro już zrobić test najlepiej ten o czułości 10. Chyba że jesteś bardzo cierpliwą osobą i dasz radę wytrzymać i potowarzyszyć mi do niedzieli.:wink:

Własnie miałam pisać, że dziś podczas porannego prysznica dopadła mnie myśl, że jestem w ciąży! Takie przeczucie. Ale rozum coś innego mi podpowiada. Ty miałaś czekać do wczorajszego wtorku? Ja bym chyba już wczoraj zrobiła na twoim miejscu :).
Tak miałam czekać do wczoraj bo według owulacji (która nie wiadomo dokładnie kiedy była ale sluz jak białko był napewno 03.07) wczoraj był termin okresu ale według cyklu 33dniowego to może przyjść w niedzielę dlatego jeszcze chce poczekać z testem.

Nie, ponieważ u mnie dopiero jest owu, ale chciałam wiedzieć czy to jakoś wcześniej można zrobić czy tak jak test mniej więcej po dwóch tygodniach?
Można wcześniej. Ale nie za wcześnie, kilka dni przed @ najwyżej. Ja myślę, że i tak można nie trafić, bo może @ miała nastąpić później niż wyliczałaś sobie. Wtedy beta może nie wyjść.
Właśnie ja w piątek chcę iść na betę, choć @ najwcześniej ma się pojawić 23 lipca dopiero. Jeżeli cykl się wydłuży to nawet 6 dni później może @ przyjdzie. Więc idąc w piątek na betę może się niczego nie dowiem, bo to by było dużo dni do @, gdyby miała się spóźnić.

reklama
Jeżeli miałaś na dzisiaj termin @ to możesz jutro już zrobić test najlepiej ten o czułości 10. Chyba że jesteś bardzo cierpliwą osobą i dasz radę wytrzymać i potowarzyszyć mi do niedzieli.:wink:
Oj u mnie z cierpliwością to ciężko [emoji15] do piątku nie wiem jak dam radę wytrzymać ale moze sìe już u mnie wszystko wyklaruje do tego czasu [emoji16]

Do góry