reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Ewelina i ta ciaza donoszona byla bez zadnych problemow? Mi lekarz kazal miesiac dluzej odczekac :/ i dopiero od wrzesnia sie starac. Mam przez to troche obaw.
Tak, bez zadnych problemów. Leżałam dwa razy na patologii, ale tp raczej z moich nerwów. Za pierwszym razem bałam się, ze wypadl mi kawalek czopu w 31 tygodniu i że wody będą się saczyc, zostawili mnie na obserwacji i za drugim razem na koncowce ciąży slabo czułam ruchy przez caly dzien i tez na obserwacje. To juz byl 37 tydzien. A tak to zadnych problemow. My po 1 miesiaczce od zabiegu zaczelismy sie starac i zaskoczylo. Zabieg 30 czerwca, miesiaczka 1 sierpnia i po niej ciąża.

Mi wizyta przypada 20 wrzesnia... 9+4 będzie. Nie wytrzymam tyle... Musze znalezc innego gina a u mnie w mieście raptem 5 z czego jeden moj i na urlopie. Drugi stary dziadek nie ufam mu i zostaje mi do wyboru 2 facetów i 1 kobitka.

reklama
Wiec ja mam wizyte 6 wrzesnia na nfz. To bedzie 11 tydzien. Nie wiem co tam będzie, dopiero zaloza karte ciazy
Nie wiem jzk tam u Ciebie, ale jak chodziłam na nfz to dostawałam skierowanie na takie usg.

Wiec to zwykle badanie usg tylko nazwa taka ? :p
Nie do końca. To jest czas na wykrycie ewentualnych wad, zespołów itp. Zwykłe dłuższe i dokładniejsze.

Do góry