reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Hardcore! :-D
Ale dlaczego tak? Nie licząc tego, że mieszkałaś za granicą jakiś czas. Nie chcecie gdzieś na dłużej się zatrzymać? Nie mówię, że na zawsze.
Tak nam się układa. Mamy własne miejsce na ziemi... 2 mieszkania kupione więc niby tam nasz dom. Ale ten docelowy chyba jeszcze nie znaleziony. Lubimy zmiany... na razie jesteśmy w nowym mieszkaniu od jakiś 10 miesięcy Ale czy zostaniemy tu dłużej jak 3-4lata... nie wiem... teraz korci nas opcja kupna domu. Czas pokaże...

reklama
Tak nam się układa. Mamy własne miejsce na ziemi... 2 mieszkania kupione więc niby tam nasz dom. Ale ten docelowy chyba jeszcze nie znaleziony. Lubimy zmiany... na razie jesteśmy w nowym mieszkaniu od jakiś 10 miesięcy Ale czy zostaniemy tu dłużej jak 3-4lata... nie wiem... teraz korci nas opcja kupna domu. Czas pokaże...
Ja ostatnią przeprowadzke miałam w 8 msc. ciazy. Powiedzialam, ze to nasza ostatnia przeprowadzka, ale myslimy o budowie domu, wiec moze jednak nie taka ostatnia :)

Ja na wizyty chodzę sama bo mój nie chce chodzić ale mi to nie przeszkadza ;) termin mam na 29 kwietnia także myślę że ok 20-22 będzie cc :)
Ja się przeprowadzalan dwa razy pierwsze do mojego A potem z moim do naszego domu :)
Kto mnie dopisze ? :D

Jestem po wizycie mega zła, okazało się, że Pani doktor nie ma usg (co mi nawet do głowy nie przyszło, zapisałam się na 03.09), więc ciąże mi potwierdziła na zasadzie 'ma Pani powiększoną macicę', zrobiła cytologię, zleciła wszystkie badania, kazała brać jod i magnez i nara. Nie pytała ani o objawy, ani o samopoczucie, ani nawet gdzie pracuję, żeby wiedzieć czy praca ciężka i warto dać L4. I za te 20 minut luksusu zapłaciłam 300 zł. Na pewno będę zmieniać lekarza. :wściekła/y:

reklama
Jestem po wizycie mega zła, okazało się, że Pani doktor nie ma usg (co mi nawet do głowy nie przyszło, zapisałam się na 03.09), więc ciąże mi potwierdziła na zasadzie 'ma Pani powiększoną macicę', zrobiła cytologię, zleciła wszystkie badania, kazała brać jod i magnez i nara. Nie pytała ani o objawy, ani o samopoczucie, ani nawet gdzie pracuję, żeby wiedzieć czy praca ciężka i warto dać L4. I za te 20 minut luksusu zapłaciłam 300 zł. Na pewno będę zmieniać lekarza. :wściekła/y:

Co to za cena z kosmosu

Do góry