reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
A ja w środę już nie mogę się doczekać. Jak to u was tygodniami będzie wyglądać. U mnie 6+3 i mam nadzieję że serducho już będzie.
Ja w czwartek i to bedzie 6+1 albo 6+2 wg apki
Dziewczyny wstałam dziś z bielizną całą w brązowe plamy. Do teraz to plamienia się utrzymuje do tego brzuch boli. Leżę więc plackiem i obserwuje.... Może to z gorąca?? Nie jestem panikarą więc spokojnie do tego podchodzę. Żywej krwi ani niteczki więc mam nadzieję że to nic poważnego.
Moze jednak podjedz do szpitala? Nie chce Cie stresowac, ale to nie jest dobry objaw.

My właśnie wróciliśmy do domu, jestem szczęśliwa, bo ten wyjazd to była dla mmie męczarnia :( Ale chociaż dzieci miały dużo frajdy. Przez te moje samopoczucie je zaniedbuję i źle się z tym czuję... Jeszcze w aucie zwymiotowałam, a teraz leżę bez życia :(

My właśnie wróciliśmy do domu, jestem szczęśliwa, bo ten wyjazd to była dla mmie męczarnia :( Ale chociaż dzieci miały dużo frajdy. Przez te moje samopoczucie je zaniedbuję i źle się z tym czuję... Jeszcze w aucie zwymiotowałam, a teraz leżę bez życia :(
Tez mam takie poczucie z moja mala. Pierwszy trymestr minie, bedzie wiecej sil i ochoty do zycia.

reklama
Do góry