Natalia91
Fanka BB :)
Szczęściara ja mam dopiero za dwa tygodnie wtedy już niektóre z Was będą po drugiej wizycie [emoji28]Ja też! Jutro mam pierwszą wizytę wreszcie. [emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szczęściara ja mam dopiero za dwa tygodnie wtedy już niektóre z Was będą po drugiej wizycie [emoji28]Ja też! Jutro mam pierwszą wizytę wreszcie. [emoji3]
Ja w czwartek i to bedzie 6+1 albo 6+2 wg apkiA ja w środę już nie mogę się doczekać. Jak to u was tygodniami będzie wyglądać. U mnie 6+3 i mam nadzieję że serducho już będzie.
Moze jednak podjedz do szpitala? Nie chce Cie stresowac, ale to nie jest dobry objaw.Dziewczyny wstałam dziś z bielizną całą w brązowe plamy. Do teraz to plamienia się utrzymuje do tego brzuch boli. Leżę więc plackiem i obserwuje.... Może to z gorąca?? Nie jestem panikarą więc spokojnie do tego podchodzę. Żywej krwi ani niteczki więc mam nadzieję że to nic poważnego.
Tez mam takie poczucie z moja mala. Pierwszy trymestr minie, bedzie wiecej sil i ochoty do zycia.My właśnie wróciliśmy do domu, jestem szczęśliwa, bo ten wyjazd to była dla mmie męczarnia Ale chociaż dzieci miały dużo frajdy. Przez te moje samopoczucie je zaniedbuję i źle się z tym czuję... Jeszcze w aucie zwymiotowałam, a teraz leżę bez życia
Na którego Ci termin wychodzi?Szczęściara ja mam dopiero za dwa tygodnie wtedy już niektóre z Was będą po drugiej wizycie [emoji28]
No to super! Oby tak do końca. A na kiedy masz termin?Ann powodzenia w staraniach [emoji4]
Bardzo dobrze! O niebo lepiej niz w pierwszej ciazy [emoji4] new life new direction [emoji6]
27 - 28 kwietnia ale zobaczymy co wyjdzie u lekarza [emoji6]Na którego Ci termin wychodzi?