reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Cześć Dziewczyny :)

Gratuluję wszystkim nowym posiadaczkom II kreseczek :)

Jak ja się źle czuje...co chwilę mdłości, zawroty głowy, wzdęcia i do tego spać nie mogę...chyba za dużo emocji się we mnie kumuluje...niby nie dopuszczam do siebie myśli że coś mogłoby pójść nie tak ale podświadomie to samo przychodzi...
Ja mam podobnie mała drzemka w dzień i już pół nocy z głowy.

Szalone dziewczynki ;), po co testujecie, jeszcze traficie jakiś wadliwy egzemplarz, wyjdą słabsze niż wcześniej albo negatyw i będziecie się biły z myślami :rolleyes:. Czarny humor ;).
Kreski macie super i nie ma już co wnikać.

Ale miałam intensywny dzień, przeczytałam wszystko, jednak nie dam rady odpisać. Głowa mnie dzisiaj boli, marzę o spaniu, ale mi się nie chce.
Ja tak dla sportu robie. . Chcialabym ujrzec 2 tluste krechy. A ze mam ich z 20 to przeterminuja sie do ewentualnej 3 ciej ciąży :D

Chcialam sie przywitać Czesc Wszystkim obecnym i przyszlym mamą
Mam 36 lat, dwoje dzieci 14 lat i 6 lat. Teraz jestem w 6 tygodniu ciąży. W Poniedziałek bede dzwonic do lekarza umawiac sie na wizyte. Jestem po 2 cesarskich cięciach.. Czy któraś z Was tez?

Wyszlam dawno z obiegu w tematach ciązy ;-) W ktorym tyg. ciąży pójść na pieresze Usg by móc zobaczyc bijące serduszko maluszka?

Szalone dziewczynki ;), po co testujecie, jeszcze traficie jakiś wadliwy egzemplarz, wyjdą słabsze niż wcześniej albo negatyw i będziecie się biły z myślami :rolleyes:. Czarny humor ;).
Kreski macie super i nie ma już co wnikać.

Ale miałam intensywny dzień, przeczytałam wszystko, jednak nie dam rady odpisać. Głowa mnie dzisiaj boli, marzę o spaniu, ale mi się nie chce.
Tak jak pisałam dla jaj... I zastanawialiśmy się ż dziewczynami czy te testy to mają tylko taki kiepski róż czy też jest szansa na ładne grube bordo[emoji23] [emoji23]
Chcialam sie przywitać Czesc Wszystkim obecnym i przyszlym mamą
Mam 36 lat, dwoje dzieci 14 lat i 6 lat. Teraz jestem w 6 tygodniu ciąży. W Poniedziałek bede dzwonic do lekarza umawiac sie na wizyte. Jestem po 2 cesarskich cięciach.. Czy któraś z Was tez?
Hej hej gratulacje.
Możesz już spokojnie umawiać lekarza po 6tc powinno już być serce. Najpóźniej w 8tc... Też 3 ciąża u Ciebie, sporo tu dziewczyn oczekuje kolejnego dziecka.

Heda ja robilam 3 albo 4 dni przed teminiem wiec tez nie moglam miec duzej. Juz sama nie wiem jak to z tymi testami jest. Moze mam ciaze blizniacza [emoji23]

reklama
Do góry