reklama
N
Natuś_ka
Gość
Łaaał superr
Heda
Fanka BB :)
A u mnie ostatnio bardzo dużo pracy... korzystam że Małż w domu i nadrabiam zaległości w praniu i sprzątaniu. Przy okazji przeglądam rzeczy po dziewczynkach i sporo mi będzie brakowało bo dużo rzeczy sprzedałem że względu na brak miejsca do przechowywania.
Wczoraj chyba trochę się przeforsowałam bo zacznę boleć mnie brzuch i kręgosłup Ale już dziś jest ok...
A tak w ogóle to dziś od rana mam ciężko dzień boki.mnie głowa. Chyba się chwilę prześpię może przejdzie.
Wczoraj chyba trochę się przeforsowałam bo zacznę boleć mnie brzuch i kręgosłup Ale już dziś jest ok...
A tak w ogóle to dziś od rana mam ciężko dzień boki.mnie głowa. Chyba się chwilę prześpię może przejdzie.
patuśka
Normalne, mialam takie bole w kazdej ciazyCześć kochane. Pytanko. Cały czas czuje się jakbym miala mieć zaraz owulacje ( bóle jajników). Czy to normalne na początku ciąży? Wczoraj zrobiłam test. Wynik pozytywny -teoretycznie 4 tydzień ciąży skończony.
Ann_
Czy klucie z boku brzucha jest normalne?
Cześć Dziewczyny! Czytam wasze wpisy od kilku dni ale niestety już nie dołączę.. w środę miałam 2 kreśli na teście ale dziś nad ranem przyszedł @ u nas prawdopodobnie wystąpiły błędy genetyczne bo mąż leczony operacyjnie na żylaki powrózka i bierze suplementy diety. Chciałam wam pożyczyć samych szczęśliwych finałów! p.s Rajo007 - my się chyba spotkałyśmy na wrzesnioweczkach 2014?? Pozdrawiam serdecznie!
Przepraszam dziewczyny że wybrałam wasze ostatnie posty. Weszlam na chwile i patrze ile znajomuch nickow. Gratuluję wam Rajo007 i Koko88 tak byłyśmy razem na wrzesniowkach. Wiecie, że nadal piszemy na zamkniętym, ok 10 dziewczyn pisze [emoji1] ale super. Koko88 uda się może na maj i się tam spotkamy bo też czekam na 2 kreski z nadzieją na majowego bobaska [emoji7]ŻonaGraja- jak skończysz komodę to pokaż zdjęcia przed i po
JustJestem ale fajnie się widzieć na kwietniowkach gratuluję ciązy! Ja niestety nie dałam rady pociągnąć na wątku październikowym. Jak się czujesz?
Heda
Ja dziś rano tak dla picu powtórzyłam test o teraz już wychodzą piękne krechyzauwazylam u siebie ze moje testy rano sa jasniejsze a wieczorem jakby hcg bardziej stezone.
ale ciemnieja ciemnieja;p
a po wyschnieciu to juz w ogole 2zdj.
Te same testy dziś i jakoś 10 dni temu. Aczkolwiek uwazam że test dobry bo już w 21dc coś tam wykrył
Załączniki
reklama
Szalone dziewczynki , po co testujecie, jeszcze traficie jakiś wadliwy egzemplarz, wyjdą słabsze niż wcześniej albo negatyw i będziecie się biły z myślami . Czarny humor .
Kreski macie super i nie ma już co wnikać.
Ale miałam intensywny dzień, przeczytałam wszystko, jednak nie dam rady odpisać. Głowa mnie dzisiaj boli, marzę o spaniu, ale mi się nie chce.
Kreski macie super i nie ma już co wnikać.
Ale miałam intensywny dzień, przeczytałam wszystko, jednak nie dam rady odpisać. Głowa mnie dzisiaj boli, marzę o spaniu, ale mi się nie chce.