Witaj, jak fajnie, że nas coraz więcej ;-). Rozgość się już teraz, jak się nie uda to na majóweczki przechodzimy, tak jak któraś z dziewczyn wspomniałaBardzo dziekuje, achh tak zeby nie zapeszyc to tak bede na razie wpadac, podczytywac, cos tam napisze czasem... ale rozgoscic z czystym sumieniem to po dwoch kreskach![]()
reklama
Jeżeli chcesz robić przed @ to z porannego moczu jest większa szansa, że coś wyjdzie. Niektórym przed @ nic nie wychodzi. Dopiero kilka dni po @. Więc jeśli zrobisz i będzie 1 krecha to i tak nie będzie to oznaczać, że ciąży nie ma.Dzięki próbuję ale cierpliwość nie jest moją mocną stroną.
Gdybyś się jednak skusiła to nie w ciagu dnia tylko z rana. Więc jeżeli dziś nie zrobiłaś to już nie rób
Nataliag339
Fanka BB :)
Nie robiłam i mam ambitny plan wytrzymać do weekendu. A jak u Ciebie?Jeżeli chcesz robić przed @ to z porannego moczu jest większa szansa, że coś wyjdzie. Niektórym przed @ nic nie wychodzi. Dopiero kilka dni po @. Więc jeśli zrobisz i będzie 1 krecha to i tak nie będzie to oznaczać, że ciąży nie ma.
Gdybyś się jednak skusiła to nie w ciagu dnia tylko z rana. Więc jeżeli dziś nie zrobiłaś to już nie rób![]()
Też nie robię, ale na 60% w piątek pójdę na betę. A może rano zrobię też test.Nie robiłam i mam ambitny plan wytrzymać do weekendu. A jak u Ciebie?
Tylko że nie mam żadnych objawów i już od dawna wątpię, że się mogło udać. A chciałabym cokolwiek odczuwać, żeby mieć punkt zaczepienia
Natalia91
A właśnie to możliwe żeby test wyszedł dopiero po okresie pozytywny tzn po terminie okresu? Pytam z czystej ciekawości [emoji4] bo jak czytałam takie info na internetach to jakoś nie mogłam w to nigdy uwierzyć.Też nie robię, ale na 60% w piątek pójdę na betę. A może rano zrobię też test.
Tylko że nie mam żadnych objawów i już od dawna wątpię, że się mogło udać. A chciałabym cokolwiek odczuwać, żeby mieć punkt zaczepienia![]()
Natalia91
Ja odpuszczam Tobie grzechy bo Cię mąż na zła drogę przestawił i nie daj się już kusić bo zostało tylko ciut i troche czasu i będzie wszystko wiadomo [emoji6][emoji4][emoji28]A ja dziś za namową męża robiłam test. Oczywiście negatywny bo to jeszcze tydzień do @, ale do lekarza dziś i się chłop uparł, że mam zrobić.
Także przepraszam byłam dziś niegrzeczna. [emoji853]
kb.karola90
Ja wybaczam. Wiem jak to jestA ja dziś za namową męża robiłam test. Oczywiście negatywny bo to jeszcze tydzień do @, ale do lekarza dziś i się chłop uparł, że mam zrobić.
Także przepraszam byłam dziś niegrzeczna. [emoji853]
Ehhh...bardzo chce być w ciąży bo bardzo chce mieć dziecko. Mamy dom, dobrze zarabiamy, nie mam psa ani kota ale za to mam dwa szczurki
Przepraszam że takie smutki z rana...
reklama
Możliwe, wiele dziewczyn tak miało. Mnie też to trochę dziwi, ale pewnie owulacja była później niż zazwyczaj i dzień @, który one wyliczyły dla typowego ich cyklu tak naprawdę byłby później niż się spodziewały. Było więc mało hormonu w moczu. Niektórym wcale testy nie wychodzą. Tylko beta. Ile kobiet tyle przypadków. Mi wyszła bardzo blada dzień lub dwa po okresie, więc może w dzień @ nic bym nie zobaczyła. A przed @ to już w ogóle.A właśnie to możliwe żeby test wyszedł dopiero po okresie pozytywny tzn po terminie okresu? Pytam z czystej ciekawości [emoji4] bo jak czytałam takie info na internetach to jakoś nie mogłam w to nigdy uwierzyć.