Ale jesteś już po terminie @? Ból jak na @ jest typowy, często jest na początku ciąży. I tak się też zaczynają skurcze porodowe. Ból jak na @. Ja tego w pierwszej ciąży nie wiedziałam (ale naiwna...). Oczekiwałam sama nie wiem jakiego bólu.Delicious mnie tez bardzo nie boli, ale tak wlasnie jakbym miala dostac @ [emoji15][emoji849]
reklama
justjestem
Moderatorka
Ale jesteś już po terminie @? Ból jak na @ jest typowy, często jest na początku ciąży. I tak się też zaczynają skurcze porodowe. Ból jak na @. Ja tego w pierwszej ciąży nie wiedziałam (ale naiwna...). Oczekiwałam sama nie wiem jakiego bólu.
Dziś mam termin @. Zadnych plamien. Tylko taki bol jak @ (taki ciezki brzuch). Wiec moze to normalne.
A nosicie starszaki?
Na 99% normalne. Ale zawsze pozostaje ten 1%....Dziś mam termin @. Zadnych plamien. Tylko taki bol jak @ (taki ciezki brzuch). Wiec moze to normalne.
A nosicie starszaki?
Ja noszę czasami 3latkę.
Heda
Fanka BB :)
Ja póki co swoje noszę, jeszcze kiepsko chodzą i trzeba je wyjąć i włożyć do łóżeczka czasem przenieść jak usną na łóżku. Staram się jak najmniej Ale noszę. Myślę że póki co jeszcze można. Ciąża tak mała że jej to nie zaszkodzi. Na tym etapie można jeszcze nie wiedzieć że się jest w ciąży.Dziś mam termin @. Zadnych plamien. Tylko taki bol jak @ (taki ciezki brzuch). Wiec moze to normalne.
A nosicie starszaki?
marcia331
Jak ból nie jest silny i nie ma plamien to raczej normalne na początku ciąży. Maciuś się rozciąga, zarodek się zagniezdza.Dziś mam termin @. Zadnych plamien. Tylko taki bol jak @ (taki ciezki brzuch). Wiec moze to normalne.
A nosicie starszaki?
Ja mam 11 miesięczna córkę i ja normalnie noszę. Na szczęście waży max 8,5kg więc nie tak dużo. Ale zdazy mi się też podnieść starszego syna czyli ok 18kg.
mamablondi
Hejka. My dzisiaj wrocilismy do domu. Wakacje udane, ale ciesze sie, ze juz jestesmy w domku!
Co do podnoszenia starszakow. Nie ma wyjscia. Corka 15 msc, akceptuje tylko moje ręce. U kazdego innego, nawet u taty, drze sie w niebiglosy. Po wakacjach wózek parzy w tylek, za reke isc nie chce... tylko biega. Biegnie do przodu, nie patrzy za siebie, przed siebie, w ogole nie patrzy. Byleby biec...
W piatek USG [emoji123] Juz sie stresujei nie mogę doczekać
Co do podnoszenia starszakow. Nie ma wyjscia. Corka 15 msc, akceptuje tylko moje ręce. U kazdego innego, nawet u taty, drze sie w niebiglosy. Po wakacjach wózek parzy w tylek, za reke isc nie chce... tylko biega. Biegnie do przodu, nie patrzy za siebie, przed siebie, w ogole nie patrzy. Byleby biec...
W piatek USG [emoji123] Juz sie stresujei nie mogę doczekać
reklama
justjestem
Moderatorka
O jej, widze, ze tu duzo mam z mala roznica wieku dzieci [emoji4]