reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
No wlasnie na dzis mam termin @. Troche podnosze mojego prawie dwulatka i tak sie stresuje. A to dopiero 4+6 , nie chce isc jeszcze do lekarza bo nie zobacze serduszka na tym etapie i bede sie denerwowac [emoji849]

Dziewczyny czy któraś z Was plamila trochę dłużej, a później ustalo i jest Ok? Trochę martwie się tym plamieniem od poniedziałku, niby bardzo mało ale jednak :oo: chyba też zrobię betę.

Karka zrob lepiej bete... mam nadzieje, ze bedzie dobrze.

Delicious mnie tez bardzo nie boli, ale tak wlasnie jakbym miala dostac @ [emoji15][emoji849]

Liczba rozumiem Twoje obawy. Też byłam w 5 tygodniu na usg a właściwie pod koniec bo 5t6d a był tylko pęcherzyk 3mm. Więc jeszcze mniejszy niż Twój. Lekarz nie straszył na szczęście tylko powiedział że ciąża może być młodsza i że trzeba poczekać. Bety nie robiłam bo nie mam jak. Ale Twoja bardzo ładnie przerasta. A to 17tys miałaś przed wizytą na której był tylko pęcherzyk czy już po wizycie? Wiem że takie przyrosty potrafią być też przy pustym jaju ale wierzę że będzie u Ciebie dobrze. Ty chociaż ma jakieś objawy. A ja nadal bez objawów. No ale cycki mnie boleć raczej nie będą bo nadal karmię więc przyzwyczajone, nudności miałam tylko w 3 ciąży. Więc może tak bezobjawowo przejdę

Patuśka kurczę ale przecież dopiero byłaś na wizycie i mówiłaś że wszystko ok. A teraz coś wykryli??? Oby się szybko wyjaśniło.

No i witam kolejne mamusie [emoji16] ciężko wszystkich spamietac
No właśnie kiepsko. Ten ginekolog wczoraj mi zrobil usg, ktore trwalo może 3 minuty, a w szpitalu widac dokladniej mnie zbadaly. Ta zmiana ma.5 mm.wiec raczej w ciagu niecalej doby sie nie pojawila ni stad ni zowad
Brzmi nieciekawie, ale mam nadzieję, że to się dobrze skończy, pisz na bieżąco, bo się będziemy martwić!!
Jutro jak dostane wyniki ze szpitala dam znac, co tam wyszlo
Dziewczyny czy boli Was brzuch?
Jak Cie boli po bokach jakby sie rozciagalo to normalne. Ale mi lekarze powiedzieli, zeby profilaktycznie brac magnez i nospe
Dziewczyny czy któraś z Was plamila trochę dłużej, a później ustalo i jest Ok? Trochę martwie się tym plamieniem od poniedziałku, niby bardzo mało ale jednak :oo: chyba też zrobię betę.
Hmm... roznie to bywa z plamieniami. Jest duzo kobiet ktore plamia i jest ok. U mnie bylo plamienie przez miesiac w poprzedniej ciazy. A mozesz sobie razem z beta zrobic progesteron? Bo jego niedobor często powoduje plamienie. Wtedy wystarczy dupka albo luteine wziac.

No właśnie kiepsko. Ten ginekolog wczoraj mi zrobil usg, ktore trwalo może 3 minuty, a w szpitalu widac dokladniej mnie zbadaly. Ta zmiana ma.5 mm.wiec raczej w ciagu niecalej doby sie nie pojawila ni stad ni zowadJutro jak dostane wyniki ze szpitala dam znac, co tam wyszloJak Cie boli po bokach jakby sie rozciagalo to normalne. Ale mi lekarze powiedzieli, zeby profilaktycznie brac magnez i nospeHmm... roznie to bywa z plamieniami. Jest duzo kobiet ktore plamia i jest ok. U mnie bylo plamienie przez miesiac w poprzedniej ciazy. A mozesz sobie razem z beta zrobic progesteron? Bo jego niedobor często powoduje plamienie. Wtedy wystarczy dupka albo luteine wziac.
Właśnie od poniedziałku biorę duphaston bóle ustały ale plamienie zostało. Jutro zrobię betę napewno

reklama
Do góry