marcia331
Fanka BB :)
Mnie bolał bardzo w terminie @ i kilka dni po. Teraz praktycznie nie boli chyba że po jakimś większym wysiłku ale szybko przechodzi.Dziewczyny czy boli Was brzuch?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie bolał bardzo w terminie @ i kilka dni po. Teraz praktycznie nie boli chyba że po jakimś większym wysiłku ale szybko przechodzi.Dziewczyny czy boli Was brzuch?
Mnie też bolał w terminie @, ale nie tak bardzo. Od dawna nie boli.Dziewczyny czy boli Was brzuch?
Dziewczyny czy boli Was brzuch?
No właśnie kiepsko. Ten ginekolog wczoraj mi zrobil usg, ktore trwalo może 3 minuty, a w szpitalu widac dokladniej mnie zbadaly. Ta zmiana ma.5 mm.wiec raczej w ciagu niecalej doby sie nie pojawila ni stad ni zowadLiczba rozumiem Twoje obawy. Też byłam w 5 tygodniu na usg a właściwie pod koniec bo 5t6d a był tylko pęcherzyk 3mm. Więc jeszcze mniejszy niż Twój. Lekarz nie straszył na szczęście tylko powiedział że ciąża może być młodsza i że trzeba poczekać. Bety nie robiłam bo nie mam jak. Ale Twoja bardzo ładnie przerasta. A to 17tys miałaś przed wizytą na której był tylko pęcherzyk czy już po wizycie? Wiem że takie przyrosty potrafią być też przy pustym jaju ale wierzę że będzie u Ciebie dobrze. Ty chociaż ma jakieś objawy. A ja nadal bez objawów. No ale cycki mnie boleć raczej nie będą bo nadal karmię więc przyzwyczajone, nudności miałam tylko w 3 ciąży. Więc może tak bezobjawowo przejdę
Patuśka kurczę ale przecież dopiero byłaś na wizycie i mówiłaś że wszystko ok. A teraz coś wykryli??? Oby się szybko wyjaśniło.
No i witam kolejne mamusie [emoji16] ciężko wszystkich spamietac
Jutro jak dostane wyniki ze szpitala dam znac, co tam wyszloBrzmi nieciekawie, ale mam nadzieję, że to się dobrze skończy, pisz na bieżąco, bo się będziemy martwić!!
Jak Cie boli po bokach jakby sie rozciagalo to normalne. Ale mi lekarze powiedzieli, zeby profilaktycznie brac magnez i nospeDziewczyny czy boli Was brzuch?
Hmm... roznie to bywa z plamieniami. Jest duzo kobiet ktore plamia i jest ok. U mnie bylo plamienie przez miesiac w poprzedniej ciazy. A mozesz sobie razem z beta zrobic progesteron? Bo jego niedobor często powoduje plamienie. Wtedy wystarczy dupka albo luteine wziac.Dziewczyny czy któraś z Was plamila trochę dłużej, a później ustalo i jest Ok? Trochę martwie się tym plamieniem od poniedziałku, niby bardzo mało ale jednak chyba też zrobię betę.
Właśnie od poniedziałku biorę duphaston bóle ustały ale plamienie zostało. Jutro zrobię betę napewnoNo właśnie kiepsko. Ten ginekolog wczoraj mi zrobil usg, ktore trwalo może 3 minuty, a w szpitalu widac dokladniej mnie zbadaly. Ta zmiana ma.5 mm.wiec raczej w ciagu niecalej doby sie nie pojawila ni stad ni zowadJutro jak dostane wyniki ze szpitala dam znac, co tam wyszloJak Cie boli po bokach jakby sie rozciagalo to normalne. Ale mi lekarze powiedzieli, zeby profilaktycznie brac magnez i nospeHmm... roznie to bywa z plamieniami. Jest duzo kobiet ktore plamia i jest ok. U mnie bylo plamienie przez miesiac w poprzedniej ciazy. A mozesz sobie razem z beta zrobic progesteron? Bo jego niedobor często powoduje plamienie. Wtedy wystarczy dupka albo luteine wziac.
tak. 3 dni zmagalam sie z nieustannym bolem.. taki jak na okres tylko slabszy. dzis juz rzadziej.Dziewczyny czy boli Was brzuch?