reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Patuśka gratulacje:) widać kreseczki
Delicious myślę ze trzymanie tych testów to tak w nadzieji ze cos sie pojawi:p mimo ze wiemy ze wynik odczytywany po czasie jest nieważny to i tak sie łudzimy. Ja testy w szufladzie wymienialam, pierwszy w 17 dc bieluśki, drugi w 21 tez nic, w 23 zobaczylam cień i w 23 dc juz kreseczki wiec ten został do teraz:p
Co do wizyt to raczej mam z kim mojego synka zostawić więc nie będzie problemu. Dzisiaj sie umowilam na 17 sierpnia, będzie to 6 tydz 5 dni wiec myślę ze tak akurat. Mówili mi ze nawet na dzisiaj jest wolna wizyta ale jakoś wydawało mi sie za wcześnie.

reklama
Patuśka gratulacje:) widać kreseczki
Delicious myślę ze trzymanie tych testów to tak w nadzieji ze cos sie pojawi:p mimo ze wiemy ze wynik odczytywany po czasie jest nieważny to i tak sie łudzimy. Ja testy w szufladzie wymienialam, pierwszy w 17 dc bieluśki, drugi w 21 tez nic, w 23 zobaczylam cień i w 23 dc juz kreseczki wiec ten został do teraz:p
Co do wizyt to raczej mam z kim mojego synka zostawić więc nie będzie problemu. Dzisiaj sie umowilam na 17 sierpnia, będzie to 6 tydz 5 dni wiec myślę ze tak akurat. Mówili mi ze nawet na dzisiaj jest wolna wizyta ale jakoś wydawało mi sie za wcześnie.

Dzisiaj to zdecydowanie za szybko a 17go już będzie serduszko <3
Trzymam kciuki.

@ŻonaGraja będzie dobrze. Między moimi jest rok i 4 miesiące. Początki były ciężkie, teraz jest fajnie. Chociaż dalej mam hardcore, bo moje dzieci nie należą do spokojnych. Dużo energii i dużo rozrabiają. Czasem cycki opadają, o ile mogą bardziej :D

Dwójka śpi, sukces.

Bedziesz chodzila prywatnie do gina? Pytam, bo wtedy jest wiecej opcji co do godziny wizyty. Ale nie u kazdego lekarza. U mnie nawet o 20 przyjmuja. Ale ja chodze na nfz, wiec poranne godziny. Od wrzesnia jedna w szkole, druga w przedszkolu, wiec bedzie dobrze. Roczniaka nigdy bym nie zostawila na korytarzu :). Jakbym nie miala wyjscia to chodzilabym prywatnie wieczorami jak maz bylby w domu.
No właśnie nad wizytami się zastanawiam. W każdej poprzedniej ciąży chodziłam na nfz . Tu pewnie też spróbuję. Obstawiam więc raczej dzienne wizyty... A z mężem i jego godzinami praca sprawa o tyle skomplikowana że jak idzie do pracy na 8-9 tak kończy o 23.ajwczesniej...oczywoscie nie codziennie także najwyżej pod jego grafik będę wizyty umawiala :)

Ja idę w piątek. Zobaczymy co powie. W poprzednich ciążach chodziłam na nfz. Teraz mamy pakiet w enelmed, więc zmieniam lekarza. Ale ten do którego chce najbliższy termin miał 10 września, więc późno. Idę teraz prywatnie, aby potwierdził ciążę.

No to można mi gratulować. Odebrałam wy oki bety, zdecydowanie będzie dzidzia.
Screenshot_20180806-134441.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180806-134441.jpg
    Screenshot_20180806-134441.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 250
reklama
Do góry