Czesc dziewczyny, u mnie taki widok z rana w 26 dc, czyli 2 dni przed okresem...niedoczekanie jego Zobacz załącznik 885335
Czy ja tam widze cień?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc dziewczyny, u mnie taki widok z rana w 26 dc, czyli 2 dni przed okresem...niedoczekanie jego Zobacz załącznik 885335
Gratulacje i napewno wszystko bedzie dobrzeWitajcie,
To mój pierwszy post, wcześniej tylko podczytywałam forum, głównie część dla starających się i pierwsze objawy ciąży, kompletnie jeszcze nie wiedząc, co tam u mnie się dzieje.
Dzień spodziewanej @ miałam 31.07 lub 01.08 (cykle 27-28 dni), od 31.07 miałam podwyższoną temperaturę ciała: ok 37,3. Dziś rano w końcu zrobiłam test i wyszły dwie ciemne kreski... nadal nie mogę w to uwierzyć...oczekiwanie zastąpił strach przed poronieniem... Ostatnią miesiączkę miałam 04.07, zatem wg kalkulatorów wychodzi termin miedzy 11.04 a 18.04. Boję się nawet w to uwierzyć.
Mam 35 lat, poczęcie mogło nastąpić chwilę po moich urodzinach , to pierwsza cisza ever...
Co zrobić by aż tak się nie bać..
Jutro idę na betę, a do mojej gin na początku przyszłego tygodnia.
GratulacjeWitajcie oto i ja .. Wygląda na to że przyszła kwietniowa mama. Testowałam ok 27 lipca i wówczas nie było nic... 2 dni później zobaczyłam cieniutką druga kreskę następnego dnia rano kreska też byla
-nadal dość niewyraźna. Beta zrobiona na dni temu z wynikiem 192,1. Dołączam więc do Waszego grona
No widać jak byk. Jest, jest, jest!!!Czesc dziewczyny, u mnie taki widok z rana w 26 dc, czyli 2 dni przed okresem...niedoczekanie jego Zobacz załącznik 885335
Czy ja tam widze cień?
No widać jak byk. Jest, jest, jest!!!
Z Twojego powodzenia się cieszę jeszcze bardziej, bo bardzo po tych naszych przygodach w maju trzymam za Ciebie kciuki!!!
Teraz moja kolej [emoji6]
Patuska jeszcze raz gratulacje. Widać widać [emoji16] spokojnej i bezproblemowej ciąży Ci życzę.
Patuska jeszcze raz gratulacje krecha jest jak byk [emoji6][emoji1]
Tak jak mówisz : warto spróbować niektórym pomaga , więc i nam moze cos pomoże [emoji9]Ja też polecam ten conceive plus. Stosowalismy go poprzednim razem tj. Prawie dwa lata temu, nie wiem na ile "on" pomógł a na ile to efekt placebo bo lekarz mówił jak się go o to pytałam że to ma średnie działanie ale myślę że warto spróbować jak u nas w tym cyklu nie zaskoczy to ja napewno też go sobie zamówię [emoji4]
No kochana - czyli się udałoCzesc dziewczyny, u mnie taki widok z rana w 26 dc, czyli 2 dni przed okresem...niedoczekanie jego Zobacz załącznik 885335