reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Jestem, czekam na pobranie krwi. Spać nie mogłam, na tescie z rana zobaczyłam cień cienia cienia, zdj nie zrobilam, bo wskoczylam do auta od razu [emoji14]
Wieczorem beda wyniki pewnie.

Trzymajcie kciuuuuki!!!!!
Trzymam kciuki. Szybka jesteś, ja to może dopiero koło 10 się wybiorę na betę jak moja starsza wstanie i zostanie z maluchami.

reklama
Trzymam kciuki. Będzie dobrze. I za Heda również. Ktoś jeszcze miał dzisiaj testować?

Wieczorem cos zasnac nie moglam. A potem córka się budzila kilka razy z płaczem. Pewnie na zęby bo wczoraj w dzień miała 37,6. Także średnio się wyspałam.

To chyba zależy od tego jak bardzo masz parcie aby w domu było czysto i wszystko na swoim miejscu. Bo przy dzieciach nie da się mieć super porządku i odpocząć. Ja mimo dwójki 15m dzieci odpoczywam... szczególne jak małż w domu, bo on kocha ogarniać dzieciaki... Ale porządku to u mnie nie ma i pranie nie prasowane dobrze jak wogle poprane i powieszone.... także da się odpocząć i poleniuchować. No albo chatę pucować kto co woli...

Ja niestety jestem pedantyczna i lubię odpoczywać jak jest czyściutko , także będę miała z tym problem i może kiedyś moje dziecko mnie nauczy , że nie zawsze musi być porządek :p

Aaa, tak w ogóle. Postanowiłam nie przerywać starań ze względu na moje przeziębienie. Szkoda mi tego cyklu [emoji4] Żadnych inwazyjnych leków już nie biorę od kilku dni, lecze się domowo. Zobaczymy co z tego będzie. Jednak super presji też nie mam, bo wiem, że to nie sprzyja. Szczerze? Nawet z głowy nie umialabym teraz powiedzieć, który mam dzień cyklu. 15, 16? Jakoś tak [emoji6] Komuś tu ostatnio odpisywałam, że mam 14 dc, ale nie pamiętam czy to było wczoraj czy przedwczoraj, hehe. Musiałabym sprawdzić w kalendarzu dokładnie . To mój chyba pierwszy cykl od roku z takim luźniejszym podejściem. To znaczy bardzo chce zajść w ciążę, ale jednocześnie nie popadam w paranoje. Może to też jakaś metoda?[emoji848][emoji6]

Dobre podejście , bo za duże ciśnienie na dziecko tak jak mówisz nie sprzyja ;)
Ja zamówiłam ten żel o którym mówiła bodajże Nika ?
Czekam na dostawę i bd testować jak się skończy @ :D

Jak ja się cieszę że się zaczął nowy tydzień i idę do pracy to przynajmniej nie będę myśleć o zaplodnieniach, przeziebieniach, testowaniu [emoji23] wczoraj jak znowu sprawdzalam kalendarzyk to doznałam olśnienia że to już w przyszłym tygodniu tzn testowanie i aż mi kamień z serca z spadł że to w sumie już zaraz [emoji23]

Jak ja się cieszę że się zaczął nowy tydzień i idę do pracy to przynajmniej nie będę myśleć o zaplodnieniach, przeziebieniach, testowaniu [emoji23] wczoraj jak znowu sprawdzalam kalendarzyk to doznałam olśnienia że to już w przyszłym tygodniu tzn testowanie i aż mi kamień z serca z spadł że to w sumie już zaraz [emoji23]

Kochana, trzymam kciuki za 2 kreseczki ;*

Dobre podejście , bo za duże ciśnienie na dziecko tak jak mówisz nie sprzyja ;)
Ja zamówiłam ten żel o którym mówiła bodajże Nika ?
Czekam na dostawę i bd testować jak się skończy @ :D
Ja też polecam ten conceive plus. Stosowalismy go poprzednim razem tj. Prawie dwa lata temu, nie wiem na ile "on" pomógł a na ile to efekt placebo bo lekarz mówił jak się go o to pytałam że to ma średnie działanie ale myślę że warto spróbować jak u nas w tym cyklu nie zaskoczy to ja napewno też go sobie zamówię [emoji4]

reklama
Czesc dziewczyny, u mnie taki widok z rana w 26 dc, czyli 2 dni przed okresem...niedoczekanie jego :D :D :D
IMG_20180806_085811.jpg

Załączniki

• IMG_20180806_085811.jpg
    IMG_20180806_085811.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 286
Do góry