reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Jestem, czekam na pobranie krwi. Spać nie mogłam, na tescie z rana zobaczyłam cień cienia cienia, zdj nie zrobilam, bo wskoczylam do auta od razu [emoji14]
Wieczorem beda wyniki pewnie.

Trzymajcie kciuuuuki!!!!!
Trzymam kciuki. Szybka jesteś, ja to może dopiero koło 10 się wybiorę na betę jak moja starsza wstanie i zostanie z maluchami.

reklama
Trzymam kciuki. Będzie dobrze. I za Heda również. Ktoś jeszcze miał dzisiaj testować?

Wieczorem cos zasnac nie moglam. A potem córka się budzila kilka razy z płaczem. Pewnie na zęby bo wczoraj w dzień miała 37,6. Także średnio się wyspałam.

To chyba zależy od tego jak bardzo masz parcie aby w domu było czysto i wszystko na swoim miejscu. Bo przy dzieciach nie da się mieć super porządku i odpocząć. Ja mimo dwójki 15m dzieci odpoczywam... szczególne jak małż w domu, bo on kocha ogarniać dzieciaki... Ale porządku to u mnie nie ma i pranie nie prasowane dobrze jak wogle poprane i powieszone.... także da się odpocząć i poleniuchować. No albo chatę pucować kto co woli...

Ja niestety jestem pedantyczna i lubię odpoczywać jak jest czyściutko , także będę miała z tym problem i może kiedyś moje dziecko mnie nauczy , że nie zawsze musi być porządek :p

Aaa, tak w ogóle. Postanowiłam nie przerywać starań ze względu na moje przeziębienie. Szkoda mi tego cyklu [emoji4] Żadnych inwazyjnych leków już nie biorę od kilku dni, lecze się domowo. Zobaczymy co z tego będzie. Jednak super presji też nie mam, bo wiem, że to nie sprzyja. Szczerze? Nawet z głowy nie umialabym teraz powiedzieć, który mam dzień cyklu. 15, 16? Jakoś tak [emoji6] Komuś tu ostatnio odpisywałam, że mam 14 dc, ale nie pamiętam czy to było wczoraj czy przedwczoraj, hehe. Musiałabym sprawdzić w kalendarzu dokładnie . To mój chyba pierwszy cykl od roku z takim luźniejszym podejściem. To znaczy bardzo chce zajść w ciążę, ale jednocześnie nie popadam w paranoje. Może to też jakaś metoda?[emoji848][emoji6]

Dobre podejście , bo za duże ciśnienie na dziecko tak jak mówisz nie sprzyja ;)
Ja zamówiłam ten żel o którym mówiła bodajże Nika ?
Czekam na dostawę i bd testować jak się skończy @ :D

Jak ja się cieszę że się zaczął nowy tydzień i idę do pracy to przynajmniej nie będę myśleć o zaplodnieniach, przeziebieniach, testowaniu [emoji23] wczoraj jak znowu sprawdzalam kalendarzyk to doznałam olśnienia że to już w przyszłym tygodniu tzn testowanie i aż mi kamień z serca z spadł że to w sumie już zaraz [emoji23]

Jak ja się cieszę że się zaczął nowy tydzień i idę do pracy to przynajmniej nie będę myśleć o zaplodnieniach, przeziebieniach, testowaniu [emoji23] wczoraj jak znowu sprawdzalam kalendarzyk to doznałam olśnienia że to już w przyszłym tygodniu tzn testowanie i aż mi kamień z serca z spadł że to w sumie już zaraz [emoji23]

Kochana, trzymam kciuki za 2 kreseczki ;*

Dobre podejście , bo za duże ciśnienie na dziecko tak jak mówisz nie sprzyja ;)
Ja zamówiłam ten żel o którym mówiła bodajże Nika ?
Czekam na dostawę i bd testować jak się skończy @ :D
Ja też polecam ten conceive plus. Stosowalismy go poprzednim razem tj. Prawie dwa lata temu, nie wiem na ile "on" pomógł a na ile to efekt placebo bo lekarz mówił jak się go o to pytałam że to ma średnie działanie ale myślę że warto spróbować jak u nas w tym cyklu nie zaskoczy to ja napewno też go sobie zamówię [emoji4]

reklama
Czesc dziewczyny, u mnie taki widok z rana w 26 dc, czyli 2 dni przed okresem...niedoczekanie jego :D :D :D
IMG_20180806_085811.jpg

Załączniki

• IMG_20180806_085811.jpg
    IMG_20180806_085811.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 290
Do góry