reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

To nie jest tak, że my się od niej odwróciliśmy. Ma nas na codzień, ale jak tylko znikamy, to ona w jakiś szał wpada. Ostatnio pojechała nad morze na kilka dni z koleżanką. Tak się cieszyliśmy, bo to dobry znak, że się w końcu wyrwała z domu. A ona co godzinę smsy do nas pisała co robimy i gdzie jesteśmy. I to jednocześnie i do mnie, i do narzeczonego. Jak tylko możemy, to jesteśmy do jej dyspozycji. Ja też otwarcie nie mówię, że mam jej dosyć, bo nie chce nikomu sprawiać przykrości.
I tak jesteś mega cierpliwa i kochana [emoji7] Ale często tak jest , ze jak ktoś nie umie czegoś komuś powiedzieć to sam cierpi.. Ja tez tak mam , ze kogoś w myślach przeklinam i mnie wkurza ale w oczy nie umiem powiedzieć i sama na tym często tracę, bo jakbym komuś dosadnie powiedziała co myślę to bym przynajmniej miała święty spokój a tak nie umiem komuś przykrości sprawić bo sama później źle się z tym czuje mimo, że kogoś tez nie obchodzi co ja czuję w danej sytuacji [emoji19]

reklama
Dziewczyny z tym śluzem takim gęstym, trochę zielonkawym to mi gin wczoraj mówiła że jest to prawidłowy, progesteronowy.

To ten mój jak ktoś chce usg i papa to 450! Ale wszyscy idą, bo dobry specjalista, ma te certyfikaty do badań prenatalnych. W tej samej przychodni inna gin bierze 200 za usg.
Dżasta podziwiam za cierpliwość ;-) ja poleciałam robić test we wtorek, jak @ miała być w sobotę ;-)
Hehe boję się spojrzeć prawdzie w oczy [emoji23] dlatego odwlekam.. i co Ci wyszło juz coś tyle przed @ ??

30 dni cykle, @ powinna być w poniedziałek. Więc dzisiaj to jest 34dc.
Ja bym zrobiła betę i ona da Ci odpowiedź czy coś tam jest czy nie, ja w tamtym roku nie mialam okresu ponad 50dni i wysłała mnie na betę, wyszła <2,0 i zaraz okres dostałam.. także polecam iść na betę w takiej sytuacji ;)

Ja bym zrobiła betę i ona da Ci odpowiedź czy coś tam jest czy nie, ja w tamtym roku nie mialam okresu ponad 50dni i wysłała mnie na betę, wyszła <2,0 i zaraz okres dostałam.. także polecam iść na betę w takiej sytuacji ;)

Tak zrobię, obiecałam sobie że jak dziś test wyjdzie ujemny to jutro pojade. A może do jutra @ sie pojawi po prostu. Zobaczę, jak nie teraz to za miesiąc się uda zajsc :)

reklama
Do góry