patuśka
Fanka BB :)
Ja mam podobne objawy do Twoich w pierwszej ciąży z kolei najbardziej mi dokuczaly rozciagajace sie wiezadla macicy, w drugiej piersi i potworne nudności.Tak właściwie to córka ma na imię Apolonia [emoji4]
Ja cały czas mam śluz taki kremowy, biały, ale wlasnie wczoraj jak mnie bolał brzuch na @ to miałam taki zielonkawy wręcz. I chodziłam za każdym razem do łazienki z przekonaniem, że pewnie za chwilę śluz się podbarwi krwią i nic z tego nie będzie.
Dziś rano zrobiłam test i powiem Wam, że wcale mocniejsza kreseczka nie była, a może nawet delikatniejsza. Ale najważniejsze, że jest!
A piersi bolą mnie tak dosyć mocno, nawet jak się na boku położyłam do spania to mi już sprawiały duży dyskomfort. W pierwszej ciąży chyba aż tak nie miałam. Teraz to sobie wszystko z dnia na dzień zapisuję i polecam dziewczynom, które są pierwszy raz w ciąży, aby sobie takie notatki robiły, to będziecie miały porównanie w drugiej ciąży od razu [emoji6] ja nawet nie pamietam kiedy w pierwszej ciąży robiłam test. Choć wydaje mi się, że też jakos w terminie spodziewanej @. I pamietam, że wtedy kreseczka pojawiła się od razu i wyraźna. Może dlatego bo dziewczynka. A teraz może bedzie chłopak? [emoji16][emoji16]
A ten sluz masz taki blyszczacy?
Nie przejmuj się kreskami, dobrze ze wychodza. Planujesz robic bete?