reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Witam wszystkie przyszle mamy!! ;-) ;)po pierwsze gratulacje dla wszystkich którym się udalo::laugh2: ja jestem po testowaniu. W poniedziałek czeka mnie pierwsza wizyta potwierdzającą ciążę:laugh2:@ spóźnia mi się 4 dni. W czwartek będę miała pierwsze USG. Moje objawy to straszny ból piersi (najbardziej sutki) i mogłabym spać całe dnie:-pjestem po dwóch poronieniach ale tym razem czuję że się uda.
Witamy i gratulacje:) na pewno tym razem będzie wszystko ok i zostaniesz szczęśliwą mamusią, czego wszystkim nam również życzę :*

reklama
Witam wszystkie przyszle mamy!! ;-) ;)po pierwsze gratulacje dla wszystkich którym się udalo::laugh2: ja jestem po testowaniu. W poniedziałek czeka mnie pierwsza wizyta potwierdzającą ciążę:laugh2:@ spóźnia mi się 4 dni. W czwartek będę miała pierwsze USG. Moje objawy to straszny ból piersi (najbardziej sutki) i mogłabym spać całe dnie:-pjestem po dwóch poronieniach ale tym razem czuję że się uda.
Witamy i gratuluję [emoji4] napewno się uda [emoji4]

Taka cierpliwa jesteś?? :) podziwiam :)

Hehe wiesz co no staram się :D
Bo skoro wiem , że nie ma dnia @ i jeden test zrobiłam i nie wyszedł to po co marnować resztę jak wiem, że nie wyjdą ? :p
A jak bd dzień @, zrobię i coś wyjdzie to extra :D a jak nic nie wyjdzie to spróbujemy w następnym cyklu - staram się nie mieć ciśnienia, żeby organizm tak nie odbierał i nie protestował z zajściem :tak:

Ja tak nie mam, nic mnie nie boli wcale. Tylko trochę piersi. Ty się martwisz, że boli bardzo, a ja że nie mam żadnych objawów :D. I jak tu dogodzić kobiecie.

To tak jak ja[emoji4] Na początku jeszcze zanim sie dowiedziałam strasznie mnie piersi bolały a teraz tylko troszkę. I czasami w dole kręgosłupa. I tak samo martwię ze coś jest nie tak.

Hehe wiesz co no staram się :D
Bo skoro wiem , że nie ma dnia @ i jeden test zrobiłam i nie wyszedł to po co marnować resztę jak wiem, że nie wyjdą ? :p
A jak bd dzień @, zrobię i coś wyjdzie to extra :D a jak nic nie wyjdzie to spróbujemy w następnym cyklu - staram się nie mieć ciśnienia, żeby organizm tak nie odbierał i nie protestował z zajściem :tak:
Zgadzam się z Tobą całkowicie, ja już też postanowiłam ze zrobię test tak dwa dni po spodziewanej @ bo zawsze się może coś przesunąć a nie mam już zamiaru zobaczyć jednej kreski na teście :p no chyba ze będę miała jakieś mega objawy wcześniej, ale to naprawdę chyba musiałabym wymiotowac co 5 minut :p a tak poza tym to u mnie dzisiaj 12 dc i mam wrażenie ze owu była wczoraj czyli o jakieś 2-3 dni wcześniej :) ale miałam dziwne objawy, dosyć ze bolały mnie oba jajniki to jeszcze całe podbrzusze i do tego miałam takie dziwne uczucie jakbym miała zakwas ale tak w środku w brzuchu, taki ciężki brzuch jakby mi ktoś tam kamieni nawsadzal i do tego wzdęcia. Nie kojarzę żebym kiedykolwiek tak miała.

Czyli testujemy razem :D juz sie doczekac nie moge.
Wiecie jaki moj maz kochany... Popatrzyl na mnie wczoraj i mowi: Ja to bym chcial zebys ty juz byla w ciazy i siedziala w domu i nic nie robila. Rozczulilo mnie to [emoji7] w poprzednich ciazach taki nie byl.

Ooo ale kochany :tak:
Oo to nas dogoniłaś z testowaniem , a ja odwlekam do czasu @ :D
To chyba masz dość krótkie cykle?

Kobiecie nie dogodzisz, są objawy to się martwi że coś nie tak, nie ma objawów jeszcze gorzej [emoji14] ja znów cierpię na bezsenność , rzucam się w nocy z boku na bok, nie umiem zasnąć wogole. W poprzednich ciążach to bym najchętniej spała cały dzień i całą noc a teraz oko ciężko zmrużyć , a jak już się uda to czujnie jak zając.

reklama

Witaj :)
Trzymamy kciuki, żeby było wszystko dobrze ;)

Do góry