reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

U nas duzo rzeczy jest jednak rozowych.. samo jakos tak wyszlo. Chociaz na 56 bardzo uniwersalnie kupowalam ubranka nie bedac na 100% pewnym co tam będzie. 62 i 68 trochę bardziej poszalałam. Ale są też żółcie, biele, szarości trochę ;)

reklama
Ja coreczke ubieralam najchętniej na biało, różowo, teraz jak chodzi do przedszkola to ma mnóstwo różowych, dziewczecych bluzeczek, ale wtedy do tego granatowe albo szare spodenki i nie ma przesady :) z kolei jak się dowiedziałam, że tym razem będzie chłopiec, to się bałam, że żadne ubranka mi się nie będę podobać, a okazało się, że nad takimi w kolorach niebieski-granat ala styl marynarski czy też brązy, beże mam taki sam zachwyt jak nad rozowosciami :)

Ja kupowalam niby-turbany na alie. Bez tych paskudnych falban, które są dwa razy większe niż głowa dzircka. Kupowalam z marszczeniem lub koronką nad czołem :)

reklama
Do góry