reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
mam pytanko o ciuszki, czy tylko ja kupuję same białe i beżowe dla dziewczynki. Takie gładkie bez nadruków. Bo mój facet ma całkiem inne zdanie, i najchętniej wszystko w róż.
Co prawda u mnie chłopaki ale jak kupowałam ubranka dla chrzesnicy to wszystko mi się podobało nie różowe ;) piękne sa błękitne czy miętowe ubranka ale róż jest uroczy ;)

mnie póki co nic nie boli, ale taka wyssana jestem. Jeden dzień forma, i 3 dni najchętniej bym leżała. Pogoda też nie zachęca do wyjścia, w domu nudno, więc tylko internetowy szał zakupowy został.
No i przekopałam tę torbę od kuzynki. Kaftaniki od razu i śpiochy w kąt, nie bardzo mnie to przekonuje. Trochę kopertowych bodziaków fajnych i pajace.
Dziewczyny, czy kupujecie kombinezony? I co myślicie o tych turbanach z instagrama?Praktyczne, czy to takie niewygodne ozdóbki?

w h&m sporo czarnych mają, tylko czytałam, że im mniej kolorów tym lepiej, bo barwniki mogą uczulać. Tylko białe ubranka też jakoś wybielają. I wszystko musi mieć atesty. Te używane mają tę zaletę, że już napewno wyprały się szkodliwe rzeczy.

@aniagram mam kolezanke, ktora nie akceptuje typowego różu, tiulow i ksiezniczkowych sterczacych ubranek. Jesli róż to wybiera pudrowy, brudny kolor. Mała jest cudna i bez słodkiego różu, ma duzo czerwieni, bieli, granatow, odcieni niebieskiego ala jeansu, zieleni khaki, beży. Czarne rzeczy też ma, wystarczy zestawic z czyms bardziej dziewczęcym, motyw kwiatków, groszków itp :)

mnie póki co nic nie boli, ale taka wyssana jestem. Jeden dzień forma, i 3 dni najchętniej bym leżała. Pogoda też nie zachęca do wyjścia, w domu nudno, więc tylko internetowy szał zakupowy został.
No i przekopałam tę torbę od kuzynki. Kaftaniki od razu i śpiochy w kąt, nie bardzo mnie to przekonuje. Trochę kopertowych bodziaków fajnych i pajace.
Dziewczyny, czy kupujecie kombinezony? I co myślicie o tych turbanach z instagrama?Praktyczne, czy to takie niewygodne ozdóbki?
Jakie turbany? :oops:
Kombinezon oczywiście mam grubszy na wyjście. Ewentualnie cienki pajacyk jak pogoda dopisze.
Ja śpiochy zakladalam na noc jako pizamki bo wygodnie mi sie tylko dupke wyciagalo ;)

Ja mam większość po dziewczynkach. Dokupiłam kilka sztuk zawsze to.cos nowego. Jakoś sobie nie wyobrażam noworodka na czarno[emoji52]
Przy dziewczynkach ten róż jest nieunikniony. Wcześniej czy później żadna się domagać brokatowego i betonowego różu [emoji23]
Moim jeszcze wszystko jedno więc pół i.co kupuje to co mi się podoba.

reklama
Do góry