Heda
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hoho Heda szaleją i to nieźle niesamowite uczucie z kazdej str brzucha czuje ich ruchy rozpychaja sie te 4 rączki i 4 nózkiTo powiem wam że mega dziwnie jest przy bliźniakach... szczególnie jak czuje się takie ruchy z każdej strony... jakby się miało węża w brzuchu... albo jak nagle wystają 2 garby z brzucha... prawie jak u wielbłąda... @Ewetka u Ciebie maluchy już harcuja czy na razie jeszcze spokojnie...
Hehe to tak.jak.ja - najwiekszy ciuszek 110 - dostalam go przez pomylke - wysylajacy zamiast 60 wyslal mi 110 ale jest tak sliczny ze zostanie a.ja po prostu kyupie jeszczs jeden taki sam ale mnjejszy...ja dosc duzo kupuje na alli express i tam rozmiarowka jest dosc nieprecyzyjna totez orez ciuchowa mam bardzo silna w wielu rozmiarachUbranek na początek mam 56. Moje trochę w tym pochodziły. A jakieś najmniejsze nie były. A ubrań mam tak dp 116
No to powoli ruszasz my tez dopiero powoli po 20tc kupowalismy cokolwiek, wcześniej sie po prostu bałam jak sie wkrecilam w szał zakupow to teraz w 30tc mam wszystko kupioneJa mam pare ubranek na 56 i trochę więcej na 62, kupiliśmy już wózek i powoli zaczynam kupować jakieś kocyki, butelki itp. Ale na razie to chyba tyle, do końca kwietnia jeszcze trochę czasu, a u mnie teraz koniec 26tyg