reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
No właśnie dopiero startujemy ze staraniami, w czwartek skończył mi się okres. Duomox 5 dni trzeba brać. Myślicie, że mogę go zacząć stosować? Moja mama ma też w razie w Augmentin. Jutro i tak chyba do lekarza pojde, bo mam stan podgorączkowy 37,6, ale chce jak najszybciej zaczac cos brac, bo naprawde jest slabo. Nie mam pojęcia kiedy będzie owu, bo to drugi okres po poronieniu. Dzisiaj 9 dc. Czytalam, ze i Duomox i Augmentin są bezpieczne dla kobiet starających się, w ciąży, karmiących itp.

Czuję się okropnie. MASAKRA... Być taka chora w środku wakacji... [emoji22][emoji36]

No właśnie dopiero startujemy ze staraniami, w czwartek skończył mi się okres. Duomox 5 dni trzeba brać. Myślicie, że mogę go zacząć stosować? Moja mama ma też w razie w Augmentin. Jutro i tak chyba do lekarza pojde, bo mam stan podgorączkowy 37,5, ale chce jak najszybciej zaczac cos brac, bo naprawde jest slabo. Nie mam pojęcia kiedy będzie owu, bo to drugi okres po poronieniu. Dzisiaj 9 dc. Czytalam, ze i Duomox i Augmentin są bezpieczne dla kobiet starających się, w ciąży, karmiących itp.

Czuję się okropnie. MASAKRA... Być taka chora w środku wakacji... [emoji22][emoji36]
Tym bardziej jeżeli wyczytałaś że można to stosować to się nie zastanawiaj tylko się kuruj [emoji4]

Cześć dziewczyny! Tak jak piszecie, jest weekend, to nie ma czasu.
Ja się tak fatalnie czuję... Załatwiłam się klimą totalnie. Nienawidzę takich upałów i całe dnie w domu pięć wiatraków chodzi, a w aucie klima na full. Nie mogę mówić, ból gardła mnie dobija, w nocy nie spałam prawie nic. Jak kaszlę, to jest jakiś dramat. Boli i wszystko się odrywa. Mam w domu pełną dawkę Duomoxu, on mi najbardziej na gardło pomaga, ale już zaczęliśmy się starać i nie chcę brać żadnego antybiotyku.
Znacie jakieś domowe sposoby na gardło? Wodą z solą płukałam i pomaga na chwilę. Albo jaki lek ewentualnie kupić?

Kochana, najwspanialsza płukanka na gardło, którą kazała mi laryngolog płukać gardło przy niesamowicie bolesnej anginie to Glimbax. Kup go sobie i płucz ze dwa razy dziennie tak po minucie, a pół godziny pózniej psiuknij sobie do gardła Argentin T.

Kochana, najwspanialsza płukanka na gardło, którą kazała mi laryngolog płukać gardło przy niesamowicie bolesnej anginie to Glimbax. Kup go sobie i płucz ze dwa razy dziennie tak po minucie, a pół godziny pózniej psiuknij sobie do gardła Argentin T.

Tak kochana, masz rację Glimbax jest super , też go mam i używałam jak tylko coś się działo w gardle lub nawet w jamie ustnej , jak afty sie pojawiały to też fajnie odkaża :)

A propo testowania to kiedy testujemy ? Bo ja się dygam zbyt wcześnie ale jestem ciekawa i nie wiem co z tym zrobić :p

Hej Dziewczyny :)
Wracam po urlopie :)
U Nas od wczoraj prace ogrodowe trwają także tez mało czasu.
To kto teraz jako pierwszy testuje??
@porcelana jedziemy na jednym wózku, u mnie dzisiaj tez 9dc i jak tylko skończyła się @ działamy sumiennie :), jakie masz długie cykle?? U mnie tak ok 26-28 dni ale jeszcze po zabiegu się nie uformowało także zobaczymy.

Dzięki! Pojadę i kupię tą płukankę żeby chociaż aż tak nie bolało, ale mam gorączkę i obawiam się, że bez antybiotyku się nie obejdzie już teraz...

@porcelana jedziemy na jednym wózku, u mnie dzisiaj tez 9dc i jak tylko skończyła się @ działamy sumiennie :), jakie masz długie cykle?? U mnie tak ok 26-28 dni ale jeszcze po zabiegu się nie uformowało także zobaczymy.

Czyli każdy zapracowany albo na urlopie :D
No teraz Ja z Rajoo będziemy testować , tylko nie wiem kiedy bo mamy 25dc i chciałabym jutro, ale boje się że to za wcześnie i nic tam nie wyjdzie :/

Bardzo długie i bardzo różne. Od 30 do 44 dni, więc trafić u mnie w owu to naprawdę sztuka... Po zabiegu pierwszy okres dostałam po 36 dniach, kolejny po 31.

reklama
Do góry