Heda
Fanka BB :)
Czyli całkiem niedawno... I wg mojej wiedzy to całkiem normalneDrugie, 16 msc temu urodziłam synka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli całkiem niedawno... I wg mojej wiedzy to całkiem normalneDrugie, 16 msc temu urodziłam synka
Dziewczyny, czy na te ważne usg wszystkie chodzicie z mężem/partnerem? Mój właśnie dzwonił ze nie wróci z delegacji jak ostatnio byliśmy to wszyscy byli w parach. Niby to tylko badanie, ale jednak mi przykro ze pojde sama...
@pisces @5th_avenue no właśnie, jak masz coś do dodania to piszesz.. czyli raz na jakiś czas. dla mnie ten zamknięty wątek to też nie jest jakiś must have, ale większość dziewczyn jest za tym aby go zrobić.
i z 2 strony się nie dziwię. bo duza cześć z nas udziela się tu kilkanaście razy dziennie, i chcąc nie chcąc są poruszane dość intymne kwestie. od odczuć jakie mamy na dole, nieraz rozmowy o sluzie, czy o tym że jest ciasniej (w kontekście jakiś objawów lub powodów do obaw) poprzez tematy stricte związane np. z naszym libido. być jednak widząc po wyświetleniach zdjęć widać ile osób tu zagląda i czyta nasz wątek, a nie odzywa się wcale. dość krepujace kiedy piszemy codziennie o naszych przeżyciach.
no i dochodzi kwestia danych, wiadomo że nikt nie będzie podawał tutaj adresu i peselu, ale myślę że cześć dziewczyn nie będzie czuło takiej blokady kiedy pisze o jakiś szczegółach. i dodawaniu zdjęć. nie bez powodu wszystkie dodają 'beztwarzowe' fotki ostatnio nawet któraś zapytana o fryzurę wspomniała że doda zdjęcie jak będzie zamknięty wątek. i nie dziwie się.
Podpisuje sie obiema rękami pod tym. I wolalabym zeby moje posty czytalo 30 czy 50 osob, ciagle to samo grono, niz kazdy z doskoku, kto tylko jest zaciekawiony.@pisces @5th_avenue no właśnie, jak masz coś do dodania to piszesz.. czyli raz na jakiś czas. dla mnie ten zamknięty wątek to też nie jest jakiś must have, ale większość dziewczyn jest za tym aby go zrobić.
i z 2 strony się nie dziwię. bo duza cześć z nas udziela się tu kilkanaście razy dziennie, i chcąc nie chcąc są poruszane dość intymne kwestie. od odczuć jakie mamy na dole, nieraz rozmowy o sluzie, czy o tym że jest ciasniej (w kontekście jakiś objawów lub powodów do obaw) poprzez tematy stricte związane np. z naszym libido. być jednak widząc po wyświetleniach zdjęć widać ile osób tu zagląda i czyta nasz wątek, a nie odzywa się wcale. dość krepujace kiedy piszemy codziennie o naszych przeżyciach.
no i dochodzi kwestia danych, wiadomo że nikt nie będzie podawał tutaj adresu i peselu, ale myślę że cześć dziewczyn nie będzie czuło takiej blokady kiedy pisze o jakiś szczegółach. i dodawaniu zdjęć. nie bez powodu wszystkie dodają 'beztwarzowe' fotki ostatnio nawet któraś zapytana o fryzurę wspomniała że doda zdjęcie jak będzie zamknięty wątek. i nie dziwie się.
Na zamknietym watku tez moze zostac kazdy. Czestotliwosc pisania to zadna selekcja. I tak sie nie znamy wiec mam takie same zdanie jak dziewczyny wszystko mi jedno.
U nas z czerwcowek dziewczyny się do tej pory prywatnie spotykają [emoji3] fajna sprawa. Może i u nas kiedyś się zaczną takie spotkania na żywo [emoji4] oby [emoji1]przecież ja napisałam że jest mi to obojetne. staram się poprostu wyjaśnić w czym jest różnica z perspektywy wszystkich praktycznie dziewczyn.
no i wydaje mi się że jednak jest selekcja bo póki co nie widzę aby 100 nowych dziewczyn zaczęło się udzielać bo zamykamy wątek więc i tak będzie pewnie nas niewiele. a łatwiej się otworzyć w 'towarzystwie' osób które się udzielają codziennie niż kiedy czyta Cię powiedzmy 150 osób które nie wiadomo po co tutaj są i podczytuja tylko.
tak jak @patuśka właśnie potwierdza
nie wiem jak Ty ale ja po kilku miesiącach pisania już mniej więcej wiem kto jaki jest, kto jakie ma doświadczenia, poglądy, sytuację w domku, podejście. mimo że to internet to osobiście trochę się zzylam.
i nikt nie powiedział że dziewczyny które są blisko mieszkające nie będą chciały się np. spotkać ale wydaje mi się że zakładasz z góry że fora internetowe muszą pozostać forami. znam osoby które się tak poznały i się przyjaźnią.
wydaje mi się że o to chodzi.
bo mnie to rybka.