reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Ja jestem z Warszawy. Dzisiaj przyjeżdża do mnie rodzina i średnio mi się to teraz widzi. Nic mi się nie chcę, a trzeba ogarnąć dom i zająć się gośćmi. Pewnie z tydzień będą. Na działkę też się wybierzemy, bo u nas upał.

Oo to nieciekawie mówisz.. no ale może jakoś przetrwasz ten tydzień ? ;) u mnie też upały (warmińsko-mazurskie)..

reklama
Upał u nas też a mnie od 3 dni boli głowa :/ brzuch boli i tylko czekam na @.
Chyba bede sie z wami zegnac. Trochę na wyrost zaczelam sie emocjonowac tym wszystkim. Buziaki dziewczyny i powodzenia kazdej z was, duzo kresek i spokojnych ciąż.
Jak cos sie zmieni jednak jakims cudem w który watpie to dam znac.

Ja nie z polski:) a upałów już mam dosyć, jeszcze z.miesiąc trzeba wytrzymać, jutro goście przyjeżdżają wiec tez mam masę roboty

Chyba bede sie z wami zegnac. Trochę na wyrost zaczelam sie emocjonowac tym wszystkim. Buziaki dziewczyny i powodzenia kazdej z was, duzo kresek i spokojnych ciąż.
Eej głowa do gory, nie możesz sie poddawać, jeszcze nic nie jest przesądzone, trzymam mocno kciuki:*

Dopóki nie ma @ to jest nadzieja :D Pamiętaj ;)

Nie odchodz, ja jeszcze przed staraniami a też tu jestem [emoji6][emoji4]

Ja tez nie z Polski, ale już za tydzień jedziemy na pare dni. Badania muszę zrobić i przy okazji skocze do ginekologa bo nie byłam ponad 10 lat [emoji15]
Właśnie odnośnie badań- polecacie jakie dodatkowe ??

Ja z Katowic, w poniedziałek przylatuje mija siostra na miesiąc, więc pewnie zniknie na ten czas :) O poprzednie dziecko staraliśmy się ponad pół roku, więc troszke rozumiem ten stres przed testowaniem itp.
Badania prenatalne nie należą sie każdej kobiecie w Polsce. Ja musiałam płacić za każde jedno 250zl, wskazaniem do darmowych badań jest wiek >35 lub 36 lat i jakies choroby genetyczne w rodzinie lub inne wskazania. W tej ciazy rowniez będę wykonywać każde jedno badanie bo te u ginekologa podczas wizyty a te prenatalne to OGROMNA różnica. Ale na razie byle było serduszko :)

reklama
Do góry