reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Gratuluję wizyt!

A mnie katar wykańcza. Zatoki też. Wczoraj umyłam włosy, pochyliłam się nad wanną i myślałam, że łeb mi wysadzi.

Wkurzyłam się, bo kupowałam Miśce ubrania na krótki rękaw 92. I teraz wzięłam na długi nakupowałam 98 i za małe. Za obcisłe. No masakra. A już poprałam...[/QUOTE]

Ja też dwa tygodnie temu walczylam z katarem I zatokami...ból głowy istna masakra poza typowymi domowymi sposobami typu imbir czosnek cytryna sok z bzu I malin to codziennie robiłam sobie inhalacje I płukanie zatok ...w koncu pomogło

reklama
Mi się podoba coneco ale Primavera.
Ja przełożyłam wizytę z 6 grudnia na te środę. Bo kłuje mnie w dole brzucha i jakoś mi dziwnie na dole. Nie wiem czy znowu jakiejś infekcji nie mam i brzuch mi twardnieje chociaż dziś już nie tak czesto

Mi się podoba coneco ale Primavera.
Ja przełożyłam wizytę z 6 grudnia na te środę. Bo kłuje mnie w dole brzucha i jakoś mi dziwnie na dole. Nie wiem czy znowu jakiejś infekcji nie mam i brzuch mi twardnieje chociaż dziś już nie tak czesto
Pewnie, lepiej sprawdzić. Ja teraz tak miałam, dziwne uczucie i kłucie w pochwie... okazało się, że to stan zapalny, dostałam Fluomizin i czuję poprawę. Jednak temat infekcji nadal spędza mi sen z oczu.

A mnie od rana gardło napierdziela. Oby nic wiecej sie nie rozwinęło..
U mnie to samo drugi dzień z rana gardło mega boli :( Mam również nadzieję że nic więcej z tego się nie rozwinie. Nie wiem gdzie coś złapałam bo synek zdrowy. Miłego dnia i kciuki za dzisiejsze wizyty.

Ja dziś w laboratorium siedzę i robię krzywą glukozową i inne badania, bo w sobotę mam wizytę u swojej pani doktor.
Zdrówka Dziewczyny i kciuki za wizyty :-)

U mnie to samo drugi dzień z rana gardło mega boli :( Mam również nadzieję że nic więcej z tego się nie rozwinie. Nie wiem gdzie coś złapałam bo synek zdrowy. Miłego dnia i kciuki za dzisiejsze wizyty.

Dziewczyny, na ból gardła super pomaga Argentin-T. Dla dzieci i dla ciężarówek bezpieczny. Ja właśnie tez z bólem sie obudziłam wczoraj ale już dziś jest duzo lepiej. Czosnek bym zjadła ale do pracy chodzę wiec wiadomo ;-)

Dziewczyny, ja na ból gardła polecam miksturę z imbiru, mi zawsze pomaga.
Do kubka trzeba wcisnąć sok z połowy cytryny, zetrzeć kawałek imbiru (ok 3cm) na tej drobnej części, dodać 2 łyżeczki miodu i woda (ja wlewam troszkę z butelki, reszta wrzatek).

reklama
Dziewczyny, ja na ból gardła polecam miksturę z imbiru, mi zawsze pomaga.
Do kubka trzeba wcisnąć sok z połowy cytryny, zetrzeć kawałek imbiru (ok 3cm) na tej drobnej części, dodać 2 łyżeczki miodu i woda (ja wlewam troszkę z butelki, reszta wrzatek).
Sposób dobry, ale warto sprawdzić najpierw czy w gardle nie ma juz stanu zapalnego, popekanyvh migdałów, obkrwionej sluzowki. Uczucie jakby na ranę lało się alkohol. Kiedyś podraznilam tak gardło i nabawilam się jeszcze gorszego stanu zapalnego... :( sok z cebuli jest delikatniejszy, płukanka woda z solą.

Do góry