reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Gratuluję wizyt!

A mnie katar wykańcza. Zatoki też. Wczoraj umyłam włosy, pochyliłam się nad wanną i myślałam, że łeb mi wysadzi.

Wkurzyłam się, bo kupowałam Miśce ubrania na krótki rękaw 92. I teraz wzięłam na długi nakupowałam 98 i za małe. Za obcisłe. No masakra. A już poprałam...[/QUOTE]

Ja też dwa tygodnie temu walczylam z katarem I zatokami...ból głowy istna masakra poza typowymi domowymi sposobami typu imbir czosnek cytryna sok z bzu I malin to codziennie robiłam sobie inhalacje I płukanie zatok ...w koncu pomogło

reklama
Mi się podoba coneco ale Primavera.
Ja przełożyłam wizytę z 6 grudnia na te środę. Bo kłuje mnie w dole brzucha i jakoś mi dziwnie na dole. Nie wiem czy znowu jakiejś infekcji nie mam i brzuch mi twardnieje chociaż dziś już nie tak czesto

Mi się podoba coneco ale Primavera.
Ja przełożyłam wizytę z 6 grudnia na te środę. Bo kłuje mnie w dole brzucha i jakoś mi dziwnie na dole. Nie wiem czy znowu jakiejś infekcji nie mam i brzuch mi twardnieje chociaż dziś już nie tak czesto
Pewnie, lepiej sprawdzić. Ja teraz tak miałam, dziwne uczucie i kłucie w pochwie... okazało się, że to stan zapalny, dostałam Fluomizin i czuję poprawę. Jednak temat infekcji nadal spędza mi sen z oczu.

A mnie od rana gardło napierdziela. Oby nic wiecej sie nie rozwinęło..
U mnie to samo drugi dzień z rana gardło mega boli :( Mam również nadzieję że nic więcej z tego się nie rozwinie. Nie wiem gdzie coś złapałam bo synek zdrowy. Miłego dnia i kciuki za dzisiejsze wizyty.

Ja dziś w laboratorium siedzę i robię krzywą glukozową i inne badania, bo w sobotę mam wizytę u swojej pani doktor.
Zdrówka Dziewczyny i kciuki za wizyty :-)

U mnie to samo drugi dzień z rana gardło mega boli :( Mam również nadzieję że nic więcej z tego się nie rozwinie. Nie wiem gdzie coś złapałam bo synek zdrowy. Miłego dnia i kciuki za dzisiejsze wizyty.

Dziewczyny, na ból gardła super pomaga Argentin-T. Dla dzieci i dla ciężarówek bezpieczny. Ja właśnie tez z bólem sie obudziłam wczoraj ale już dziś jest duzo lepiej. Czosnek bym zjadła ale do pracy chodzę wiec wiadomo ;-)

Dziewczyny, ja na ból gardła polecam miksturę z imbiru, mi zawsze pomaga.
Do kubka trzeba wcisnąć sok z połowy cytryny, zetrzeć kawałek imbiru (ok 3cm) na tej drobnej części, dodać 2 łyżeczki miodu i woda (ja wlewam troszkę z butelki, reszta wrzatek).

reklama
Dziewczyny, ja na ból gardła polecam miksturę z imbiru, mi zawsze pomaga.
Do kubka trzeba wcisnąć sok z połowy cytryny, zetrzeć kawałek imbiru (ok 3cm) na tej drobnej części, dodać 2 łyżeczki miodu i woda (ja wlewam troszkę z butelki, reszta wrzatek).
Sposób dobry, ale warto sprawdzić najpierw czy w gardle nie ma juz stanu zapalnego, popekanyvh migdałów, obkrwionej sluzowki. Uczucie jakby na ranę lało się alkohol. Kiedyś podraznilam tak gardło i nabawilam się jeszcze gorszego stanu zapalnego... :( sok z cebuli jest delikatniejszy, płukanka woda z solą.

Do góry