aniolek678
Zaangażowana w BB
zelaznamaska - ja jakiś czas wcześniej też miałam problemy ze spaniem, budziłam się co chwilę i nie mogłam sobie znaleźć miejsca, ale od kiedy mam poduszkę ciążową to jak ręką odjął. Na początku myślałam że to pic na wodę. U mnie sprawdza się super, w końcu mogę się normalnie wyspać i brzuch już spory to można położyć na poduszce. A później też można będzie ja wykorzystać do karmienia
Ja biorę jakieś żelazo na T... nie pamiętam teraz nazwy, ale po miesiącu brania wzrosło żelazo o 1 jednostkę. Szczerze to nie wiem czy to zasługa tych tabletek czy pożywienia na które zwracałam ostatnio dość dużą uwagę. Jeszcze dalej je mam brać;/, a niestety mam po nich problemy (biegunka) ale podobno to normalne... hehe
Ja biorę jakieś żelazo na T... nie pamiętam teraz nazwy, ale po miesiącu brania wzrosło żelazo o 1 jednostkę. Szczerze to nie wiem czy to zasługa tych tabletek czy pożywienia na które zwracałam ostatnio dość dużą uwagę. Jeszcze dalej je mam brać;/, a niestety mam po nich problemy (biegunka) ale podobno to normalne... hehe