Ja kupiłam Anex Sport
A można zapytać ile zapłaciłas i czy jest rzeczywiście tak solidnym wózkiem.Na jednym z blogów poczytałam o cross , że pęka stelaż .Parę mam napisało o tym.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kupiłam Anex Sport
Verq jaką kolorystykę wybrałaś? Ciekawa jestem[emoji4]Ja kupiłam Anex Sport
Słyszałam dużo dobrego o Anex cross chyba tak się nazywał, jak będzie dobra cena to kupię .
A można zapytać ile zapłaciłas i czy jest rzeczywiście tak solidnym wózkiem.Na jednym z blogów poczytałam o cross , że pęka stelaż .Parę mam napisało o tym.
Verq jaką kolorystykę wybrałaś? Ciekawa jestem[emoji4]
Ja raczej nie kupuję przez internet ciuszków, chyba że ze sprawdzonych sklepów, gdzie gatunkowo materiał jest ok. Ceny ogólnie ubrań dziecięcych to jest przegięcie pały i niezły biznes. Sorry, ale 80 zł za 3 sztuki pajaców???? [emoji33] Dużo mam używanych odkupionych na olx, ale zawsze jadę osobiście i oglądam, co kupuję. Trochę nowych też mam, głównie ze Smyka i Pepco. I szczerze to Pepco ma naprawdę dobrą gatunkowo bawełnę i warto tam kupować dla maluszków.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja znów jak byłam w sklepie kupować wózek to babka mówiła ze bardzo dużo reklamacji maja na anex ze to nowa firma itd. Dlatego ja osobiście kupiłam mutsy bo do pierwszego syna tez od nich miałam
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Z wozkami Anex Cross byl problem do czerwca 2017. Od tego czasu sklepy dostaja juz tylko modele z nowym stelazem, ktory rozni sie wizualnie od starego, wiec latwo mozna sprawdzic.
Interesowalam sie tym tematem bo tez sie zdecydowalismy na ten wozek