Oststnio uświadomiłam sobie, że trzeba kupić jakąś kurtkę zimowa. Ja nie noszę w ogóle kurtek (tylko plaszcze), wiec w sumie żadna mi się nie podobała.
Szkoda mi było wydać 80€-100€ na kurtkę, której nigdy później nie założę (no chyba ze w drugiej ciąży o ile taka będzie). Przymierzylam kilka płaszczy, ale problem był taki, że jeśli było miejsce na brzuch to automatycznie było to wszystko dużo za duże w innych częściach ciała i wyglądałam jak w worku. W końcu wyladowalam w Primarku i kupiłam zwykła zielona parkę z wielkim kapturem za 25€. Nie jest ciążowa, ale ma dużo miejsca na brzuch, sciagacze w kilku miejscach i chyba się nada.
Ja tez nic nie czuje a zaczynam jutro 18t.
Będzie dobrze
moja koleżanka poczula cokolwiek dopiero w 22t a teraz jej córeczka nie daje jej spac po nocach taka jest w brzuchu aktywna.
Czesc
Fajnie, że dołączyłas.
Ja tez wśród znajomych (tutaj na miejscu w Austrii) sama w ciazy. W Polsce natomiast babyboom i trzy moje dość bliskie koleżanki będą miały maluchy w tym dwie także w kwietniu. Tylko nie mam sie jak niestety z nimi spotykać.
Musze się postarać, aby poznać tutaj kogoś nowego w tej samej sytuacji. Liczę na szkole rodzenia
Ja tez idę 13.11
liczę, że w końcu poznamy płeć.
Tak, zazwyczaj 3-4 w tygodniu malutkie espresso. Herbaty rzadko, za czarna nie przepadam. Jeśli już to koper wloski albo mięta.
Ja tez ro przechodziłam jakis 1.5 tygodnia temu (może nie aż tak ostro jak ty).
Pomogł syrop z cebuli i płukanie gardła woda z solą