A kiedy masz wizytę? Ja 13 listopada, więc jeszcze ponad tydzień. Jak się ten mały leniuch przez ten czas nie postara, to chyba się zamartwię. zdaję sobie sprawę, ze panikara ze mnie. Ale w sumie trochę uzasadniona, bo już zaliczyłam pobyt w szpitalu w 12 tcWitam
@kultowa0 ja jestem w 17tc i tez mam brzuch jakbym dobrze zjadla
Dzis wogle mam jakiegos dola tez juz bym chciala wkoncu zobaczyc swoja dzidzie czy wszystko dobrze i wogle bo tez nie czuje zadnych ruchow
reklama
@Ania199 Ja też kompletnie nic nie czuję. Myślę, że to przez moje jelita, które od poczatku ciąży, razem z całym układem pokarmowym, dają mi w kość okropnie. I non stop mi w nich burczy i rewolucja się odprawia zagłuszając wszystko inne :O
A co do szpitala, dostałam plamienia. Na pogotowiu mnie zbyli: przebadali i odesłali do domu. Kazali wrócić jak się pogorszy. Na drugi dzień strasznie bolał mnie brzuch. Ledwo chodziłam. Plamienie było małe. Chiwlami całkiem znikało, ale ten brzuch.. masakra. Pojechałam szybko do swojej ginekolog bo to był poniedziałek, a ona mnie odesłała do szpitala, i powiedziała, że macica jest bardzo twarda. Tam dostałam na podtrzymanie ciąży pochodną progesteronu (?). Poleżałam tam 3 dni i wróciłam do domu. Tabletki brałam przez 2 tygodnie. Na szczęście wzystko ustąpiło.
A co do szpitala, dostałam plamienia. Na pogotowiu mnie zbyli: przebadali i odesłali do domu. Kazali wrócić jak się pogorszy. Na drugi dzień strasznie bolał mnie brzuch. Ledwo chodziłam. Plamienie było małe. Chiwlami całkiem znikało, ale ten brzuch.. masakra. Pojechałam szybko do swojej ginekolog bo to był poniedziałek, a ona mnie odesłała do szpitala, i powiedziała, że macica jest bardzo twarda. Tam dostałam na podtrzymanie ciąży pochodną progesteronu (?). Poleżałam tam 3 dni i wróciłam do domu. Tabletki brałam przez 2 tygodnie. Na szczęście wzystko ustąpiło.
@kultowa0 a to lipa z tymi jelitami u Ciebie ale napewno jest dobrze trzeba byc dobrej mysli
Ja ostatnio tez mam wrazenie ze mam strasznie twardy brzuch na dol pod pepkiem i tez panikuje :/ najchetniej juz bym pojechala do lekarza ale mam 300 km i tak narazie biore magnez mowil ze jak po 3 tabletkach nie przejdzie to zeby przyjechac ale do czwartku jakos wytrzymam
Ja ostatnio tez mam wrazenie ze mam strasznie twardy brzuch na dol pod pepkiem i tez panikuje :/ najchetniej juz bym pojechala do lekarza ale mam 300 km i tak narazie biore magnez mowil ze jak po 3 tabletkach nie przejdzie to zeby przyjechac ale do czwartku jakos wytrzymam
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Dziewczyny macie na oku już jakies fury?
Roni21
Spider's Web
Ja zostaje z moim X-landerem. Swoją drogą mogę polecić tą firmęDziewczyny macie na oku już jakies fury?
reklama
majorka1988
Fanka BB :)
Ja mam teraz abdor zipp, wcześniej przy dwójce miałam roan marita
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017